OUTFITS

Resort style: 5 ιδέες για να εντυπωσιάσεις

Το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει ακόμα, αφού ο Αύγουστος είναι ο μήνας που οι περισσότεροι εγκαταλείπουν την Αθήνα για κάποιο νησί ή παραθαλάσσιο χωριό. Αν είσαι κι εσύ μέσα σε αυτούς τότε είναι πολύ πιθανό να σκέφτεσαι τι χρειάζεται να πάρεις μαζί σου. Φυσικά αυτό είναι ανάλογο του στιλ των διακοπών που έχεις επιλέξει να κάνεις, επομένως αλλιώς θα γεμίσεις τη βαλίτσα σου αν θες να κάνεις εναλλακτικές διακοπές κι αλλιώς αν πας σε ένα κοσμοπολίτικο νησί.

Εδώ, θα ασχοληθούμε με τα resort outfits που θα σου χρησιμεύσουν αν ανήκεις στην κατηγορία αυτών που έχουν επιλέξει κοσμοπολίτικους προορισμούς. Σε αυτή την περίπτωση, δεν πρέπει να σκεφτείς μόνο την άνεση, αλλά και το στιλ. Γι’ αυτό κάνε scroll down, να δούμε μαζί πώς μπορείς να είσαι πάντα κομψή κι εντυπωσιακή, χωρίς να είναι υπερβολικό το αποτέλεσμα.

Το μεγάλο, ψάθινο καπέλο με τη midi φούστα και ένα ρομαντικό λευκό top ταιριάζουν απόλυτα με τα chic & minimal σανδάλια σου

Το λευκό, mini φόρεμα είναι άψογο για τα πρωινά στο νησί, ενώ με μερικά αξεσουάρ μπορεί κάλλιστα να σε συνοδεύσει και στη βραδινή σου έξοδο για cocktails.

Το μακρύ, printed φόρεμα είναι απαραίτητο για μία εμφάνιση στις διακοπές. Φόρεσέ το με τα σανδάλια και μην ξεχάσεις ένα διακριτικό accessorizing.

A post shared by Alex Stedman (@thefrugality) on

Αντί για φόρεμα μπορείς να διαλέξεις ένα bohemian jumpsuit που θα χαρίσει στο στιλ σου μία πιο ανάλαφρη αίσθηση.

‘Ενα εντυπωσιακό κιμονό θα σου φανεί πολύ χρήσιμο αφού θα δώσει ακόμα και στο denim σορτσάκι σου έναν πιο κομψό αέρα. Μπορείς ακόμα να το φορέσεις με ένα φουλάρι για ζώνη πάνω από το μαγιό για ένα κλέψεις τις εντυπώσεις και στην παραλία.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide