STYLING TIPS

Beach mood: Styling tips για να είσαι κομψή και στην παραλία

Οι διακοπές σου είναι πια γεγονός ή θα γίνουν πολύ σύντομα πραγματικότητα. Προφανώς, λοιπόν, θα βρίσκεσαι σε σκέψη για το τι θα πάρεις και τι θα αφήσεις. Πώς θα γεμίσεις τη βαλίτσα σου με τα απαραίτητα για να είσαι στιλάτη και στις βόλτες και στην παραλία; Σίγουρα δεν χρειάζεται να πάρεις όλη την ντουλάπα σου, αφού τουλάχιστον στην παραλία πρέπει να είσαι ανάλαφρη και άκρως καλοκαιρινή. Γι' αυτό εδώ σου έχω 5 tips για ένα ανάλαφρο beach look.

Το παλιό του πουκάμισο μπορεί να γίνει κάλλιστα το νέο shirt-dress για την παραλία.

Το λευκό tank top έχει πραγματικά πολλές χρήσεις. Γι’ αυτό κράτα ένα για την παραλία. Μπορείς να το βάλεις με το σορτσάκι, αλλά και με το παρεό σου. Καλύτερα να είναι λίγο άνετο για να μπορείς να κάνεις έναν κόμπο μπροστά ή στο πλάι, χαρίζοντας περισσότερο στιλ.

Το φουλάρι στα μαλλιά είναι ένα εξαιρετικό αξεσουάρ για το beach style και θα δώσει στο outfit σου μία πιο ethnic διάθεση που ταιριάζει με το καλοκαίρι.

Τα άνετα φορέματα με τις στάμπες είναι ό,τι χρειάζεσαι για ένα cool στιλ στην παραλία και ταιριάζουν με την ψάθινη τσάντα. Αν είσαι από εκείνες που κρατούν backpack, τότε αυτό το beach outfit είναι ιδανικό.

Φυσικά το καφτάνι δεν μπορεί παρά να αποτελεί πάντα μία safe και πολύ stylish επιλογή για την παραλία, επομένως και αυτό το καλοκαίρι μην ξεχάσεις να το βάλεις στη βαλίτσα σου.