STYLING TIPS

Styling tips για να φαίνονται τα πόδια σου πιο ψηλά

Ο τρόπος που ντύνεσαι και οι συνδυασμοί που επιλέγεις για τα outfits σου χαρακτηρίζουν το προσωπικό σου στιλ. Είναι όμως κι ένας τρόπος για να αναδεικνύεις τα δυνατά σου σημεία και να κάνεις να περνούν απαρατήρητα αυτά που θεωρείς ότι δεν σε κολακεύουν. Στιλιστικά τεχνάσματα και μικρά μυστικά στους συνδυασμούς μπορούν να βγάλουν προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό και είναι στο χέρι σου.

Σε αυτό το post θα μιλήσουμε για το πώς μπορείς να κάνεις τα πόδια σου να φαίνονται ψηλότερα, φορώντας τα σωστά ρούχα. Ανάλογα πάντα με το προσωπικό σου στιλ και με το πώς αισθάνεσαι άνετα, υπάρχουν μερικά style tricks για να δώσεις την εντύπωση που θες, χωρίς να χάσεις τίποτα από τον στιλιστικό σου χαρακτήρα.

 

1. Μία ζώνη, ψηλά στη μέση μαζί με το φόρεμά σου, θα δώσει αμέσως την αίσθηση ότι τα πόδια σου είναι πιο ψηλά. Το μήκος του φορέματος δεν παίζει τόσο ρόλο, αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτική με την εφαρμογή του. Αυτό το κόλπο λειτουργεί καλύτερα με τα πιο φαρδιά φορέματα ή αυτά σε Α-γραμμή που έτσι κι αλλιώς στενεύουν ψηλά στη μέση.

 

2. Τα ψηλόμεσα παντελόνια είναι επίσης ένας τρόπος να δώσεις λίγους πόντους παραπάνω στα πόδια σου οπτικά. Αν είναι αδύνατα, τότε προτίμησε skinny ή σε ίδια γραμμή. Αν όχι τότε μια ψηλόμεση παντελόνα θα σε κολακεύσει ιδιαίτερα.

 

3. Φόρεσε τη μίνι ή μίντι φούστα σου με το top ή το πουκάμισο από μέσα και ολοκλήρωσε το σύνολο με μία ζακέτα ανοιχτή που θα φτάνει στο μήκος της φούστας και ίσως λίγο πιο κάτω.

legs4 

4. Η ολόσωμη φόρμα είναι το κομμάτι κλειδί που θα κάνει το σώμα σου να δείχνει ψηλόλιγνο. Και εδώ μπορείς να χρησιμοποιήσεις το trick με τη ζώνη, όπως και στην περίπτωση του φορέματος.

 

5. Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια είναι ίσως ο πιο γνωστός τρόπος για να κάνεις τα πόδια σου να φαίνονται πιο μακριά. Βρες το ιδανικό τακούνι που κολακεύει τα πόδια σου και φόρεσέ το με τη ζιπ κιλότ ή με το skinny τζιν σου.