STYLING TIPS

Πώς θα συνδυάσεις τα παντελόνια της σεζόν

Είναι απαραίτητο συστατικό κάθε γυναικείας ντουλάπας. Υπάρχει και πρέπει να το έχεις σε πολλές εκδοχές καθώς ένα δεν είναι αρκετό. Φυσικά αναφέρομαι στα παντελόνια, τα οποία χρειάζεσαι πολλές διαφορετικές εκδοχές και γραμμές που θα αναδεικνύουν τη σιλουέτα και το προσωπικό σου στιλ. Αυτό φυσικά ισχύει για όλες τις εποχές, με μερικές παραλλαγές. Στην attrattivo θα βρεις τις πιο hot επιλογές για τα παντελόνια του καλοκαιριού και εδώ χρήσιμα tips για να τα συνδυάσεις σωστά για ένα τέλειο outfit.

Εκτός από το κλασσικό κι αγαπημένο παντελόνι που δεν είναι άλλο από το τζιν αυτό το καλοκαίρι έχεις διαθέσιμες ένα σωρό ακόμα επιλογές, με τις αέρινες παντελόνες και τα στιλάτα ζιπ κιλότ να κερδίζουν τις εντυπώσεις. Ας δούμε αναλυτικά όμως τα 5 must-have παντελόνια του καλοκαιριού και πώς να τα φορέσεις.

Τζιν παντελόνα

 

Αυτή η επιλογή συνδυάζει 2 τάσεις μαζί και είναι εξαιρετική για εσένα που θες να έχεις πάντα ένα updated προσωπικό στιλ. Ωστόσο, πρέπει να είσαι προσεκτική στο πώς θα τη συνδυάσεις για να είναι κολακευτικό το αποτέλεσμα. H τζιν παντελόνα είναι ιδανική για σένα που έχεις αδύνατα πόδια και μπορείς να τη φορέσεις με ένα cool t-shirt , ή με ένα printed top, ανάλογα το ύφος που θες να δώσεις. Προτίμησε αυτή που θα βρεις στην attrattivo, αφού η διχρωμία στο πλάι βοηθάει στο να δείχνει πιο αδύνατα και πιο ψηλά τα πόδια σου.

To cropped τζιν

 

Το έχεις ήδη δει πολλές φορές και σε πολλούς συνδυασμούς στο street style. Το cropped τζιν είναι χωρίς αμφιβολία η denim μανία της σεζόν και είναι σχεδόν αδύνατο να αντισταθείς. Η πιο safe επιλογή είναι να διαλέξεις ένα σε ίσια γραμμή για να μπορείς να το συνδυάζεις με πολλά, διαφορετικά tops και παπούτσια. Είμαι σίγουρη ότι το φαντάζεσαι με τις εσπατντρίγιες σου και ένα oversized t-shirt, αλλά σκέψου το και με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα κι ένα αέρινο top για τη βραδινή σου έξοδο.

Αέρινη παντελόνα

 

Γίνεται να περάσει το καλοκαίρι χωρίς να φορέσεις μία αέρινη παντελόνα; Ειδκά αυτές με τα prints είναι ιδανικές για ένα updated summer style, αφού σε βγάζουν συχνά από την δύσκολη θέση και είναι συνήθως η απάντηση στην ερώτηση: Και τώρα τι φοράνε στο γραφείο;”. Φυσικά την printed παντελόνα με ένα απλό, μονόχρωμο top και ένα ζευγάρι σανδάλια ή πλατφόρμες. Μήπως όμως για τις εμφανίσεις εκτός γραφείο να τη συνδύαζες με ένα off-shoulder ή ένα cropped top; Έτσι θα χαρίσεις μία πιο ανέμελη διάθεση στο summer style σου.

Ζιπ κιλότ

 

Δεν μπορεί να θες να έχεις πλήρως ενημερωμένη ντουλάπα χωρίς μία ζιπ κιλότ. Μπορεί να σε δυσκόλεψε όταν εμφανίστηκε στο street style, τώρα όμως είναι αυτό το παντελόνι που θα αναβαθμίσει το καθημερινό σου outfit. Δοκίμασε μία ψηλόμεση για να τονίσεις τη μέση σου και να κάνεις κάνεις τα πόδια σου να φαίνονται μεγαλύτερα. Αν έχεις πολύ αδύνατη μέση τότε μπορείς να τη συνδυάσεις με ένα cropped top, στενό ή πιο φαρδύ, διαφορετικά είναι εξαιρετική και με ένα στενό μπλουζάκι. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η επιλογή του παπουτσιού. Καλό είναι να επιλέξεις flatforms για πιο casual αποτέλεσμα ή ψηλοτάκουνα πέδιλα για πιο elegant και επίσημες εμφανίσεις. 

Chinos

 

Το ωραίο με αυτά τα παντελόνια είναι η γραμμή τους. Άνετα και εύκολα προσαρμόσιμα σε κάθε σωματότυπο, τα παντελόνια chinos είναι αυτά που χρειάζεσαι για ένα πιο formal και minimal look. Ταιριάζουν με τις αέρινες πουκαμίσες σου, με τις ριγέ tops, τα lingerie αλλά και τα απλά t-shirts. Φυσικά μπορείς να τα φορέσεις με το πουκάμισό σου για ένα σωστό office look. Διάλεξε ένα σε ουδέτερο χρώμα, όπως το κρεμ που θα βρεις στην attrattivo και την επόμενη φορά που θα έχεις ένα επαγγελματικό ραντεβού στη μέση του καλοκαιριού ξέρεις τις θα φορέσεις.