OUTFITS

Πώς θα παραμείνεις στιλάτη ακόμα και τις βροχερές μέρες

Όταν ο καιρός είναι βροχερός και μουντός, τότε η διάθεση ατονεί κι όλο αυτό μετατοπίζεται και στο στιλ σου. Αμέσως, κάποια από τα ρούχα και τα παπούτσια αποκλείονται λόγω βροχής και μάλλον πρέπει να σκεφτείς λίγο πιο πρακτικά. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σε οδηγήσει να κάνεις πολλές στιλιστικές υποχωρήσεις. Εξάλλου, το αδιάβροχο έχει γίνει πλήρως αποδεκτό από τις fashionistas στο street style και το έχουν κάνει ένα πρακτικό κομμάτι που τους βγάζει από τη δύσκολη θέση όταν βρέχει. Δες μερικές ιδέες για το πώς να το φορέσεις και φυσικά μερικές προτάσεις από την αγορά.

Ένα αδιάβροχο από το brand του Raf Simons, Vetement που έχει κατακλείσει στο street style και χωρίς προσπάθεια δίνει στιλ σε κάθε outfit. Αν έχεις ένα μακρύ, μονόχρωμο αδιάβροχο κι εσύ, τότε μη διαστάσεις να βγεις με αυτό στη βροχή.

PSWL Graphic Raincoat, Proenza Schouler

Τα διάφανα αδιάβροχα πανωφόρια είναι ξεκάθαρα ένα κομμάτι που θα λειτουργήσει πολλές φορές σωτήρια στην ντουλάπα σου. Τις βροχερές μέρες, το φοράς πάνω από οποιοδήποτε outfit, χωρίς να επηρεάσεις το αποτέλεσμα.

Διάφανο, vinyl raincoat, Hunter

Μπορείς να βρεις στην αγορά ένα χρωματιστό raincoat που θα δώσει χρώμα στο μουντό outfit σου, θα σε προστατεύσει από τη βροχή και θα παραμείνεις στιλάτη.

Minty raincoat, Topshop

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightspotlight