OUTFITS

Style inspo: Πώς θα φορέσεις το καλοκαιρινό σου φόρεμα ή φούστα ακόμα και μέσα στο φθινόπωρο

Το street style έχει εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό που σε βοηθάει να χρησιμοποιήσεις και να εκμεταλλεύεσαι τα ρούχα σου όσο το δυνατόν περισσότερο. Και ειδικά στη χώρα μας, που ο καιρός αργεί να παγώσει, αυτό το concept είναι αρκετά πρακτικό. Αν δεν πέσει αρκετά η θερμοκρασία λοιπόν, δεν είναι ανάγκη να αποθηκεύσεις όλα τα καλοκαιρινά σου ρούχα, αφού έχουν μία θέση στο καθημερινό σου στιλ.

Αν απορείς πώς γίνεται, τότε ρίξε μία ματιά παρακάτω και ανακάλυψε συνδυασμούς με την καλοκαιρινή σου φούστα ή με το φόρεμά σου που είναι φθινοπωρινοί αλλά και στιλάτοι.

A post shared by Diego (@collagevintage2) on

Δες πόσο έξυπνα έχει συνδυάσει την γαλάζια, pleated φούστα με μία μάλλινη ζακέτα και booties. Style bonus: η ζώνη στη μέση που χαρίσει μία κομψή πινελιά στο outfit.

A post shared by STREET STYLE (@streetstyled) on

Ένα floral, maxi φόρεμα μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί με ένα μεγάλο φουλάρι. Ανάλογα την περίσταση επιλέγεις και τα παπούτσια. Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα αν θες να είσαι λίγο πιο επίσημη, αλλιώς με τα booties σου θα είσαι μία χαρά.

A post shared by by Asia Typek (@asiatypek) on

Το slip dress δεν ανήκει ούτε στα καλοκαιρινά, ούτε στα χειμωνιάτικα. Μπορείς να το φορέσεις είτε με ένα t-shirt από μέσα ή ακόμα και με ένα πουλόβερ από πάνω.

A post shared by STREET STYLE (@streetstyled) on

H μακριά ή midi φούστα σου θα ταιριάξει πολύ με ένα απλό ζιβάγκο. Μπορείς να ολοκληρώσεις το outfit με ένα ζευγάρι μπότες ή ακόμα και με αγαπημένα, κομψά sneakers σου.

Το μακρύ σου φόρεμα θα γίνει το πιο cool outfit του φθινοπώρου αν το φορέσεις με τα sneakers σου. Με ένα leather jacket από πάνω είσαι έτοιμη να κάνεις μία εξαιρετική, φθινοπωρινή εμφάνιση.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide