STYLING TIPS

Η έξυπνη κίνηση για να δείχνεις πιο κομψή φορώντας blazer

Όταν σκέφτεσαι ένα κομψό και θηλυκό outfit, σίγουρα το blazer δεν είναι μέρος αυτού. Ένα wrap dress ή μία ζώνη ψηλά στη μέση είναι σίγουρα κάποια από αυτά που μπορείς να σκεφτείς για να κάνεις τη σιλουέτα σου να δείχνει πιο αδύνατη. Τι μπορείς όμως να κάνεις με το blazer; Κι αυτό είναι μέρος των trends και καλό είναι να το έχεις σαν επιλογή, αρκεί να σου πηγαίνει.

Για να φορέσεις το blazer, αυτό που έχει πιο ίσια, αντρική γραμμή και να δείχνεις θηλυκή και classy, υπάρχει ένα μικρό trick που μπορείς να εφαρμόσεις πολύ εύκολα. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να γυρίσεις τα μανίκια 2-3 φορές προς τα πάνω, έτσι ώστε να φανούν οι καρποί σου ή απλά να επιλέξεις ένα blazer με μανίκια ¾.

Με αυτό τον τρόπο, αφήνεις εκτεθειμένους τους καρπούς σου που είναι το πιο αδύνατο σημείο στα χέρια σου και αυτόματα τραβάς το βλέμμα εκεί. Με ένα ωραίο βραχιόλι, μερικά bangles ή ένα ρολόι μπορείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να δώσεις στο αγαπημένο σου blazer μία πιο θηλυκή διάσταση.

Αν τα μανίκια είναι στενά, τότε αντί να τα γυρίσεις, μπορείς απλά να τα σηκώσεις προς τα πάνω και το εφέ θα είναι ακριβώς το ίδιο. Δοκίμασέ το μπροστά στον καθρέφτη σου και θα καταλάβεις τι εννοώ.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/streetrends