OUTFITS

4 τρόποι για να φορέσεις το κλασικό, μαύρο ζιβάγκο

Ένα μαύρο ζιβάγκο υπάρχει σχεδόν σε κάθε γκαρνταρόμπα, λόγω της πρακτικής του χρήσης. Είναι σαφώς ένα item που μπορεί να σε κρατήσει ζεστή, αλλά και να σου δώσει στιλ. Το χειμώνα έχει τη δυνατότητα να αντικαταστήσει το passepartout μαύρο t-shirt πολύ εύκολα και να δώσει μία classy πινελιά ακόμα και στο πιο απλό outfit.

Μη διαστάσεις να το φορέσεις τόσο με το cigarette παντελόνι σου για ένα androgynous look αλλά και με τα items που θα δώσουν ένα twist στο everyday look. To μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η εφαρμογή του ζιβάγκο καθώς και το ύψος του γιακά.

Μαύρο ζιβάγκο, Benetton

Οφείλεις να έχεις ένα μαύρο ζιβάγκο στην ντουλάπα σου για πολλούς λόγους. Λειτουργεί σαν κομμάτι-κλειδί τις φορές που απλά θες να δώσεις μία cozy διάσταση σε ένα πιο αυστηρό outfit ή το αντίθετο.

 Βελούδινη, crop παντελόνα, Funky Buddha

Φόρεσε με την βελούδινη, crop παντελόνα ένα ζιβάγκο και ολοκλήρωσε με τα booties ή με τα sneakers σου.

 Κοτλέ παντελόνι, Zara

Το κοτλέ έμεινε λίγο καιρό πίσω, αλλά φέτος έχει κάνει την εμφάνισή του. Ο πιο classy τρόπος είναι να το φορέσεις με ένα ζιβάγκο και τα brogues.

Καρό παντελόνι, attrattivo

Το καρό είναι το print που θα βρίσκεις παντού μπροστά σου αυτό το χειμώνα και με το μαύρο ζιγάκο σου θα ταιριάξει άψογα.

Χρυσή midi φούστα, Juicy Couture

Κι επειδή διανύουμε τον πιο γιορτινό μήνα του χρόνου, με τα Χριστούγεννα να είναι πολύ κοντά, σου προτείνω να δοκιμάσεις το μαύρο ζιβάγκο με μία metallic φούστα και ένα ζευγάρι pumps για πιο glam αποτέλεσμα.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/styleheroine