FASHION TIPS

3 τρόποι για να κάνεις update στο καθημερινό σου στιλ

Όσα ρούχα κι αν έχεις, όσο ευφάνταστη κι αν είσαι στους συνδυασμούς, υπάρχουν αυτές οι μέρες που απλά δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Χρειάζεσαι ένα μικρό update στο στιλ σου, μια πινελιά ανανέωσης που θα σου χαρίσει ένα καθόλου βαρετό αποτέλεσμα. Προφανώς δεν είναι ανάγκη να στραφείς στο total black, που είναι πάντα μία safe επιλογή και καθόλου κακή. Υπάρχουν ένα σωρό styling tips που θα δώσουν άλλον αέρα στο look σου και μάλιστα χωρίς κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια. Τρία από τα πιο βασικά που μπορείς να υιοθετήσεις άμεσα είναι τα παρακάτω.

Λευκό πουκάμισο

Μην ξεχνάς τα basics της γκαρνταρόμπας σου. Επειδή δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα ή απλά δεν είναι στην πρώτη γραμμή των trends, δεν σημαίνει ότι δεν έχουν αξία.

Το λευκό πουκάμισο είναι πάντα μία πολύ καλή λύση για να φορέσεις το denim παντελόνι σου με ένα εντυπωσιακό ζευγάρι παπούτσια, με ένα blazer ή ακόμα και με την chunky ζακέτα σου.

Φουλάρι

στιλ [email protected] / ImaxTree
[email protected]

Το φουλάρι, ένα δικό μου αγαπημένο αξεσουάρ, είναι μία all time classic επιλογή. Ταιριάζει σε κάθε στιλ, ενώ ανάλογα το μέγεθος που θα επιλέξεις. Μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους και να αλλάξει ολόκληρη την εικόνα σου, πάντα προς το καλύτερο. Δοκίμασε, εκτός από τον λαιμό να το βάλεις στα μαλλιά ή ακόμα και να το χρησιμοποιήσεις σαν ζώνη. Λίγη φαντασία χρειάζεσαι και θα έχεις πολύ εύκολα ένα stylish αποτέλεσμα.

Ζώνη

στιλ [email protected] / ImaxTree

Και φέτος, το street style την έχει απογειώσει, κάνοντάς την ένα απαραίτητο αξεσουάρ για μία stylish ντουλάπα. Τη ζώνη σου μπορείς να την φορέσεις πια με τόσους πολλούς τρόπους.

Πάνω από το σακάκι, ψηλά στη μέση σου με το πουκάμισο, με το φόρεμά σου, πάνω από το πουλόβερ σου ή ακόμα και από το παλτό σου. Βρες τον τρόπο που κολακεύει τον δικό σου σωματότυπο, αυτόν που ταιριάζει στο στιλ σου και βάλε τη ζώνη στα αγαπημένα σου αξεσουάρ που χρησιμοποιείς καθημερινά.