PRINTS

Το trend που λατρεύουν οι fashionistas και πρέπει να δοκιμάσεις

Έχουμε δει ότι τα χρώματα φέτος έχουν γίνει πιο έντονα και πιο πολλά. Νέες αποχρώσεις, απίθανοι συνδυασμοί και πιο έντονα prints συνθέτουν το καλοκαιρινό στιλιστικό moodboard που σε προκαλεί να πάρεις μέρος σε ένα χαρούμενο παιχνίδι μόδας που θα ανανεώσει το καθημερινό σου στιλ.

Μέσα σε αυτό το χαμό των χρωμάτων και των prints υπάρχει ένα trend που πρέπει να ξέρεις. Ο λόγος για το ”mismatch” στο οποίο διαφορετικά μεταξύ τους prints ενώνονται και συνδυάζονται με μαεστρία. Κι ενώ φαινομενικά τα tiny florals και τα geo prints δεν ταιριάζουν, στην πράξη δίνουν ένα εξαιρετικό αισθητικά αποτέλεσμα.

Οι fashionistas που έχουν έναν μοναδικό τρόπο να κάνουν όλα τα περίεργα trends να φαίνονται απόλυτα φυσικά, έχουν καταφέρει να εκθειάσουν το ”mismatch” και να σου δώσουν έναν ακόμα λόγο να λατρέψεις τα prints αυτό το καλοκαίρι. 

Δεν μπορεί να μην έχεις στη συλλογή σου ένα ανάλαφρο πουκάμισο με prints. Ήρθε η ώρα να το φορέσεις με την επίσης printed μίντι φούστα σου.

Αν θες να είσαι πιο κομψή κι όχι τόσο υπερβολική, τότε φρόντισε οι συνδυασμοί των prints να έχουν κοινή αισθητική προσέγγιση.

Όταν το mismatch υπάρχει σε ένα φόρεμα, τότε τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα και το αποτέλεσμα είναι συνήθως εντυπωσιακό.

Η Olivia Palermo που ξέρει πολύ καλά από prints δεν θα μπορούσε να μην έχει δοκιμάσει ένα mismatch φόρεμα. Εδώ σε μία πιο ήρεμη και κομψή εκδοχή αφού όλο το φόρεμα είναι σε γήινους τόνους.

Φυσικά μπορείς να προσαρμόσεις το mismatch σε κάθε στιλ και να το κάνεις πιο ενδιαφέρον. Δες εδώ πως διαφορετικά floral prints μεταξύ τους δημιουργούν ένα κομψό retro outfit.