OUTFITS

Style inspo: Πώς θα κάνεις πιο γιορτινό το outfit του Σαββατοκύριακου

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν τα Χριστούγεννα το πιθανότερο είναι να σε βρει στους δρόμους για ψώνια ή για καφέ. Είτε θες να ξεμπερδεύεις με τα δώρα των Χριστουγέννων, είτε να συναντήσεις φίλους, το σίγουρο είναι ότι πρέπει να μπεις στο γιορτινό κλίμα και με το outfit σου. Ένα ιδιαίτερο jacket, statement παπούτσια και εντυπωσιακά κοσμήματα μπορούν να δώσουν τις πινελιές λάμψης που έχει ανάγκη το outfit σου αυτές τις γιορτινές μέρες.

Πάρε έμπνευση από τα παρακάτω outfits και κάνε το look του Σαββατοκύριακου να ταιριάζει με το γιορτινό κλίμα. Είμαι σίγουρη ότι θα νιώσεις κι εσύ καλύτερα.

Brent N. Clarke/Invision/AP

Φόρα τα πιο λαμπερά παπούτσια σου, είτε είναι γεμάτα glitter, είτε βελούδινα ή ακόμα και metallics με το τζιν παντελόνι σου.

A post shared by Lizzy (@lizzyvdligt) on

Ένα εντυπωσιακό σακάκι θα κάνει πιο ενδιαφέρον ένα total black outfit και θα σε συνοδεύσει το σαββατοκύριακο, όπου κι αν πας.

A post shared by Søren Jepsen (@thelocals) on

Μην διστάσεις να φορέσεις ένα total white outfit, το οποίο θα συνδυάσεις με ένα εντυπωσιακό ζευγάρι παπούτσια, όπως αυτές οι glittery μπότες.

Ένα στιλάτο bomber jacket θα ταιριάξει άψογα με τις γόβες σου και θα σου χαρίσει ένα κομψό street look, σύμφωνο με το κλίμα των ημερών.

A post shared by Sonia Lyson (@soniafrancex) on

Η metallic φούστα και το πουλόβερ σου θα σου χαρίσουν ένα πολύ cool & cozy outfit.Ένα όμορφο τσαντάκι θα χαρίσει την glam πινελιά που θες για να αρχίσεις να μπαίνεις σε γιορτινό mood.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/whowhatwear