OUTFITS

Style inspo: 5 ιδέες για να κάνεις στιλάτο το outfit του σαββατοκύριακου

Συνήθως το σαββατοκύριακο νιώθεις πιο χαλαρή κι αυτό πιθανότατα εκφράζεται και μέσα από τα outfits σου. Πέραν της περίπτωσης του να έχεις να πας κάπου, τις υπόλοιπες φορές μάλλον επιλέγεις πιο casual ρούχα ή τους δίνεις εσύ με τους συνδυασμούς σου πιο χαλαρή διάθεση. Οι άτυποι κανόνες του street style ευνοούν αυτό το στιλ κι εσύ δεν έχεις παρά να τους ακολουθήσεις.

Πάντα σύμφωνα με τα δικά σου στιλιστικά δεδομένα, φτιάξε το προσωπικό σου look, αντλώντας έμπνευση από τις παρακάτω φωτογραφίες.

Δοκίμασε ένα μονόχρωμο outfit ακόμα και σε έντονο χρώμα. Το κίτρινο είναι ιδανικό για τις μελαχρινές, ενώ αν είσαι ξανθιά ξέρεις ότι το κόκκινο θα είναι πολύ εντυπωσιακό.

Βάλε τα mules σου και δέσε ένα φουλάρι γύρω από τον αστράγαλό σου. Μαζί με το crop παντελόνι σου, ένα t-shirt και το σακάκι σου θα έχεις ένα super stylish αποτέλεσμα.

Το μακρύ φόρεμα και τα sneakers θα ανανεώσουν το χειμερινό σου street style, με τον πιο εύκολο και ταυτόχρονα κομψό τρόπο.

Τα sneakers σου μπορούν κάλλιστα να ταιριάξουν και με το κοστούμι σου, κάνοντάς το πιο casual, χαρίζοντάς σου ένα ιδιαίτερο outfit.

Το cozy φούτερ σου είναι ένα από τα ρούχα που φοριέται άνετα το σαββατοκύριακο, χωρίς να πρέπει αναγκαστικά να περιοριστείς σε έναν sportive συνδυασμό.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/walkingcanucks