STREET STYLE

Statement earings: Το αξεσουάρ που θα απογείωσει την εμφάνισή σου

Ελάχιστες γυναίκες θα δεις γύρω σου που να μη φοράνε σκουλαρίκια. Κι αν όχι καθημερινά, σίγουρα θα τα προτιμούν για τις πιο επίσημες ή ξεχωριστές εμφανίσεις τους. Κι αυτό γιατί είναι ένα κόσμημα που μπορεί να κάνει εντύπωση και να χαρακτηρίσει την εμφάνισή σου. Έχει τη δυνατότητα να αναδείξει ακόμα και το πιο απλό outfit και να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του.

Αυτή την άνοιξη, λοιπόν, θα δεις τα σκουλαρίκια να πρωταγωνιστούν στο street style  και να αποτελούν statement για τις εμφανίσεις των fashionistas. Ανάλογα με την επιλογή που θα κάνεις και πάντα σκεπτόμενη το προσωπικό σου στιλ, τα σκουλαρίκια μπορούν να γίνουν το it αξεσουάρ των εμφανίσεών σου. Ταιριάζουν σε κοντά ή μακριά μαλλιά και μπορείς να τα φορέσει με το ponytail, το updo αλλά και τα ανάλαφρα waves.

Κι αν ακόμα δεν έχεις πειστεί, οι φωτογραφίες παρακάτω θα το κάνουν.

Ένα ζευγάρι χρωματιστά σκουλαρίκια θα δώσουν παιχνιδιάρικες πινελιές ακόμα και στην σοβαρή εμφάνισή σου.

Βάλε χρώμα στα μονόχρωμα outfits με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και δώσε στο στιλιστικό σου στίγμα.

Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια μπορούν να κάνουν το καρέ σου ακόμα πιο sophisticated και να κάνουν την εμφάνισή σου ακόμα πιο κομψή.

Η απόδειξη ότι ακόμα και το πιο απλό pontyail μπορεί να αποκτήσει ενδιαφέρον με εντυπωσιακά statement σκουλαρίκια.

Σήμα κατατεθέν μία boho-chic εμφάνισης μπορούν να γίνουν τα σκουλαρίκια σου. Συνδυάσέ τα με το pyjama look ή ακόμα και με το androgynous outfit.