OUTFITS

Πώς θα φορέσεις το blazer αυτή τη σεζόν

Το blazer επαναπροσδιορίζεται αυτή τη σεζόν και αποκτά ένα πιο στιλάτο χαρακτήρα. Ο σοβαρός ρόλος που είχε στο στιλ μέχρι σήμερα, αλλάζει και γίνεται πιο εύκολο στους συνδυασμούς. Τα όρια του αυστηρού androgynous ξεπερνιούνται και πλέον το blazer έχει μία αναθεωρημένη χρήση και μπορείς να το φορέσεις όλες τις ώρες, με τα cigarettes παντελόνια και με τα jeans ακόμα και με τη φούστα σου.

Αν έχεις ένα ξεχασμένο blazer σακάκι στην ντουλάπα σου, τότε ήρθε η ώρα να φανεί χρήσιμο στο everyday look σου. Νομίζω όμως, ότι αν δεις τα παρακάτω street outfits, μάλλον θα μπει στη λίστα με τα items που θες να αγοράσεις αυτή τη σεζόν.

Ένα καρό blazer θα γίνει το statement item της γκαρνταρόμπας σου το φθινόπωρο και μπορείς να το φορέσεις σχεδόν με τα πάντα.

Αν και ακόμα ο καιρός δεν σε προδιαθέτει για τέτοιες σκέψεις, όταν θα αρχίσει να κάνει ψύχρα δοκίμασε να συνδυάσεις ένα casual outfit με το blazer σου.

Ιδανικό για την εποχή outfit: jeans και crop top με το blazer να λειτουργεί ως το κομμάτι κλειδί που θα κάνει το look ιδανικό για την πόλη.

Μπορεί να μην το έχεις δοκιμάσει, αλλά φέτος έχεις την ευκαιρία να φορέσεις το blazer με την midi φούστα σου και θα έχεις ένα εξαιρετικά stylish αποτέλεσμα.

A post shared by Alexa (@alexachung) on

Η Alexa Chung έχει ξεκάθαρη αδυναμία στα σακάκια και εδώ σου δείχνει ένα κομψό andogynous τρόπο να φορέσεις το αγαπημένο σου blazer με μία retro παντελόνα.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestyleograph