SNEAKERS

Πώς να συνδυάσεις τα sneakers με φούστα

Το sportive στιλ έκανε το ντεμπούτο του με τη μορφή που το γνωρίζεις σήμερα λίγα χρόνια πριν, τόσο στα catwalks όσο και στο street style. Αγαπήθηκε πολύ από τις fashionistas κι όχι μόνο και πλέον έχει εξελιχθεί τόσο ώστε μπορείς άνετα να φορέσεις τα sneakers σου με την πλισέ φούστα που σίγουρα υπάρχει στην ντουλάπα σου.

Αν και φαινομενικά τα sneakers με τις φούστες δεν ταιριάζουν, οι street stylers έχουν βρει ιδανικούς συνδυασμούς και έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν trend. Με λίγη προσοχή για να μην υπερβάλλεις και για να μην πέσεις σε λάθη που ξεπερνούν το όριο του στιλάτου, είναι σίγουρο ότι θα καταφέρεις να έχεις ένα άψογο sportive-chic look με τα sneakers και τη φούστα σου.

Οι μίντι φούστες με prints προσδίδουν κομψότητα και μαζί με ένα ζευγάρι κομψά sneakers μπορούν να δημιουργήσουν ένα super stylish outfit.

Για να δημιουργήσεις ένα minimal outfit με τα sneakers σου, συνδύασέ τα με μία φούστα σε ίσια γραμμή που φτάνει ως το γόνατο. Αν έχεις αδύνατα πόδια, το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό.

Κλασσικά κι αγαπημένα sneakers που λειτουργούν ως ένα passepartout ζευγάρι και προφανώς μπορείς να τα φορέσεις με τη φούστα σου. Ολοκλήρωσε με ένα άνετο πουλόβερ και είσαι έτοιμη. Αν έχεις καλλίγραμμες γάμπες, τόλμησε να τα συνδυάσεις με μια μίντι φούστα, αν όχι καλύτερα να επιλέξεις μία που φτάνει ως τον αστράγαλο ή πάνω από το γόνατο.

Φυσικά και μπορείς να ολοκληρώσεις ένα retro style outfit με ένα ζευγάρι sneakers. Αυτό που πρέπει να προσέξεις εδώ είναι τα παπούτσια να είναι κομψά κι όχι χοντροκομμένα για να ταιριάξουν με το υπόλοιπο σύνολο.

Τα sneakers έχουν εξελιχθεί και εκτός από τα κλασσικά, μπορείς να τα βρεις και σε girly εκδοχές που, όπως βλέπεις στην παραπάνω φωτογραφία, ταιριάζουν άψογα ακόμα και με την metallic φούστα σου.

Η απόδειξη ότι τα sneakers συμπεριλαμβάνονται πια σε super stylish και edgy συνδυασμούς για ξεχωριστές εμφανίσεις.

Μήπως ήρθε η ώρα να φορέσεις αυτή τη φούστα με τις παγιέτες που έχεις καταχωνιασμένη στην ντουλάπα σου; Δεν είναι ανάγκη να πας σε δεξίωση, αφού αν έχεις ένα ζευγάρι κομψά sneakers και μαζί με ένα λευκό πουκάμισο ή t-shirt, μπορείς να δημιουργήσεις ένα ιδιαίτερο outfit.