OUTFITS

#PFW: Street looks με παριζιάνικο αέρα για την έμπνευση του σαββατοκύριακου

Όταν η Εβδομάδα Μόδας βρίσκεται στο Παρίσι, το ενδιαφέρον για τα trends αλλά και το street style χτυπάει κόκκινο. Μία ματιά μόνο στα looks των fashionistas αρκεί για να σε βάλει στο στιλιστικό mood της σεζόν αλλά και να σε παρασύρει, αφού κάθε συνδυασμούς και κάθε πρόταση έχει κάτι να σου δώσει.

Το hot point είναι ότι τα street trends μπορούν εύκολα να υιοθετηθούν από κάθε λογής στιλ. Το χρωματικό φάσμα είναι τόσο μεγάλο που μπορείς να φορέσεις κόκκινο ακόμα κι αν το απεχθάνεσαι, αφού θα βρεις την ιδανική για σένα απόχρωση. Μία ματιά όμως στα fashion girls που περπάτησαν στους δρόμους του Παρισιού θα σου δώσει μία πρώτη γεύση, μέχρι να επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες.

Τα έντονα χρώματα δίνουν χρώμα στο φθινοπωρινό σου στιλ και το colorblocking θα γίνει αγαπημένο σου στιλιστικό παιχνίδι.

Το ροζ είναι ακόμα εδώ και συνεχίζει την πορεία του. Δοκίμασε το και στα πανωφόρια ή τα παπούτσια και θα δεις το outfit σου να απογειώνεται.

A post shared by Diego (@collagevintage2) on

Το πουά έχει ήδη έντονη παρουσία στο street style και καλό είναι να είσαι έτοιμη να το υποδεχθείς, όποιο κι αν είναι το στιλ σου.

Το αγαπημένο καρό βρίσκεται παντού, σε πολλές εκδοχές και εσύ απλά πρέπει να το ενσωματώσεις στο look σου με τον δικό σου τρόπο.

Κάνε focus στα παπούτσια και στις τσάντες αυτή τη σεζόν που είναι ικανά να απογειώσουν τα street outfits σου.

Τα πανωφόρια αυτή τη σεζόν θα γίνουν τα statement κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου και θα είναι η στιλιστική πινελιά που έχει ανάγκη το outfit σου για να τελειοποιηθεί.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/jaiperdumaveste