STREET STYLE

LFW: Τα χρώματα που κυριαρχούν στο street style του Λονδίνου

Η καρδιά της μόδας χτυπάει στην πιο εναλλακτική πρωτεύουσα. Η εβδομάδα μόδας του Λονδίνου έχει ξεκινήσει κι όπως είναι αναμενόμενο το ενδιαφέρον πια δεν μονοπωλούν τα catwalks, αφού το street style έχει ήδη γίνει η προέκτασή τους. Μια γρήγορα ματιά, λοιπόν, στα stylish street looks, αρκεί για να καταλάβεις ποια χρώματα λατρεύουν οι fashionistas και μάλλον θα σε απασχολήσουν πολύ τη σεζόν που έρχεται.

Ροζ – Μωβ

Το ξέρεις, το έχεις αγαπήσει και έχει ήδη κυριαρχήσει στο street style. Το ροζ παραμένει στα color trends κι αυτή τη σεζόν και φυσικά έχει κατακλύσει τους δρόμους του Λονδίνου και μαζί του ανεβαίνει στις προτιμήσεις και το μωβ, στην πιο παστέλ εκδοχή του. Είναι κομψό αλλά και φωτεινό και μάλλον αποτελεί την κατάλληλη εναλλακτική του ροζ.

 

Το λευκό και οι αποχρώσεις του

Δεν φεύγει ποτέ από τα trends, αλλά συχνά περιορίζεται η χρήση του. Το λευκό και οι αποχρώσεις του φέτος επανέρχονται δυναμικά και θα τα δεις σε total looks. Χαρίζει μία elegant εμφάνιση ενώ είναι εντυπωσιακό χωρίς να είναι φλύαρο.

 

A post shared by PEGGY HARTANTO (@peggyhartanto) on

Τα ζεστά earthy χρώματα

Οι γήινες αποχρώσεις είναι πάντα το σημείο όπου μπορούν να ισορροπήσουν όλα τα γούστα. Από το ταμπά μέχρι το καφέ του πούρου, όλα τα χρώματα είναι εύκολα να φορεθούν και να συνδυαστούν.

A post shared by Aqib Anwar (@gibsterg) on

Multicolor

Είναι η νέα τάση που θέλει τα χρώματα να συνδυάζονται σε ένα fashion item. Θα τα έχει πάρει το μάτι στου σε φορέματα, tops και πανωφόρια αλλά και σε αξεσουάρ, όπως παιχνιδιάρικες τσάντες ή funky sneakers.