OUTFITS

Insta inspo: 7 outfits για την έμπνευση του σαββατοκύριακου

Το τελευταίο αυγουστιάτικο σαββατοκύριακο πλησιάζει και ουσιαστικά αφήνεις πίσω σου το καλοκαίρι. Εντάξει, μπορείς ακόμα να πας για μπάνιο στη θάλασσα, ίσως έχεις την ευκαιρία για ένα ακόμα τριήμερο αλλά ο Σεπτέμβρης είναι μία ανάσα μακριά και καλώς ή κακώς, το φθινόπωρο πλησιάζει και επίσημα πια. Αυτό όμως δεν πρέπει να σου ρίχνει την ψυχολογία, τουλάχιστον αν το δεις από στιλιστική άποψη.

Μπορείς ακόμα να χαρείς τα αέρινα φορέματά σου, τα σορτσάκια και τα σανδάλια σου. Από την άλλη νέες τάσεις έρχονται για τη νέα σεζόν και το φθινοπωρινό στιλ ξαφνικά δεν είναι καθόλου βαρετό.

A post shared by Alex Stedman (@thefrugality) on

Το bohemian top-tunic με το τζιν σορτσάκι σου και τα σανδάλια σου είναι ό,τι χρειάζεσαι για τις πρωινές ή απογευματινές σου βόλτες.

A post shared by R O C K Y (@rocky_barnes) on

Το λευκό παντελόνι που ίσως απέφυγες να φορέσεις στις διακοπές λόγω ζέστης, θα σου φανεί πολύ χρήσιμο με την επιστροφή στην καθημερινότητα. Το σαββατοκύριακο συνδύασέ το με ένα tie-front top για πιο χαλαρό αποτέλεσμα.

A post shared by Isabella Thordsen (@isabellath) on

Το τζιν σου και ένα λευκό top είναι το πιο safe outfit για όλες τις περιπτώσεις.

Denim φούστα και sneakers. Για περισσότερο στιλ, συνδύασέ τη με ένα πουκάμισο, του οποίου τις άκρες θα κάνεις κόμπο πάνω από την κοιλιά σου.

A post shared by Sara (@collagevintage) on

Το μακρύ φόρεμα που μυρίζει καλοκαίρι δεν είναι μόνο για τις διακοπές. Φόρεσέ το με τα mules σου και ένα καπέλο τύπου panama.

Το ότι μπορεί να είσαι στην πόλη δε σημαίνει ότι ξεχνάς τα total-white outfits. Υπάρχουν τόσοι συνδυασμοί που δεν γίνεται να μη βρεις τον κατάλληλο για σένα.

Τέλος, θυμήσου αυτό το σαββατοκύριακο να φορέσεις κάτι floral ή ριγέ ή και τα δύο μαζί. 

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/collagevintage