STREET STYLE

Color splash: Βάλε κίτρινο στο outfit του Σαββατοκύριακου

Ενώ το ροζ που θυμάσαι από το χειμώνα να μεσουρανεί στα color trends και να είναι το κυρίαρχο στο street style, συνεχίζει να έχει δυναμική παρουσία, το κίτρινο είναι αυτό που μπορεί να το ανταγωνιστεί, τουλάχιστον αυτό το καλοκαίρι. Είναι φωτεινό, έντονο και διαθέτει τόσες αποχρώσεις που σίγουρα θα βρεις μία να σου ταιριάζει.

Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι η ευκαιρία του. Κάνε μία μικρή ανασκαφή στην ντουλάπα σου και αν δεν βρεις κάτι, οι εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει, οπότε κάνε τη βόλτα σου και ξεκίνα να δοκιμάζεις κάτι κίτρινο.

Φυσικά δεν θα σε αφήσω χωρίς έμπνευση. Δες μερικά street outfits και πάρε ιδέες για να αποθεώσεις το δικό σου κίτρινο fashion item.

Το παστέλ κίτρινο είναι ιδανικό για να αναδείξεις τη μαυρισμένη σου επιδερμίδα.

Η Kendall Jenner με total yellow outfit, αποδεικνύει ότι αυτό το χρώμα δείχνει υπέροχο στις μελαχρινές.

Ένα κίτρινο top μπορεί να κάνει το denim look σου πιο χαρούμενο και δροσερό για την πόλη.

Ένα mini, παλ κίτρινο φόρεμα θα γίνει το αγαπημένο των διακοπών σου. Ειδικά αν είσαι από τις ξανθιές που έχουν επιλέξει το platinum, τότε αυτή είναι σίγουρα η απόχρωσή σου.

A post shared by Alex Stedman (@thefrugality) on

Η yellow hot απόχρωση είναι ιδιαίτερη, δίνει στιλ και ταιριάζει άψογα στο καφτάνι σου. Επιπλέον, να σου πως ότι δείχνει πολύ ωραίο σε συνδυασμό με τα σανδάλια και την ψάθινη τσάντα σου.

Συνδύασε το κίτρινο με το μπεζ για μία πιο classy εμφάνιση αν είσαι ξανθιά. Στις μελαχρινές το μπεζ καλύτερα να αντικατασταθεί με το ταμπά για ένα πιο κομψό αποτέλεσμα.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thefrugality