OUTFITS

Color inspo: 5 ιδέες για να βάλεις το κίτρινο στο street look σου

Το κίτρινο είναι ένα αμφιλεγόμενο χρώμα και παρά τον έντονο χαρακτήρα και τη δυναμική που μπορεί να έχει στο στιλ, δεν είναι συχνή επιλογή. Φέτος όμως έχει γεμίσει το street style κι όχι άδικα. Εξάλλου έχει τόσες αποχρώσεις που δύσκολα δεν θα βρεις μία να σου ταιριάζει.

Αυτό το χρώμα, λοιπόν, ταιριάζει στις ξανθές αλλά ταυτόχρονα κάνει εντυπωσιακή αντίθεση στις μελαχρινές. Είναι ζωηρό και μπορείς να το συνδυάσεις εύκολα με ουδέτερα χρώματα, όπως τα κλασσικό λευκό και μαύρο, αλλά αν τολμήσεις να το συνδυάσεις με μπλε, ροζ ή ακόμα και πράσινο, το αποτέλεσμα θα σε ξετρελάνει. Αν έχεις ήδη κίτρινα ρούχα στην ντουλάπα σου, ρίξε παρακάτω μία ματιά για να πάρεις ιδέες πώς να τα φορέσεις. Διαφορετικά φρόντισε μία απόχρωση του κίτρινου να μπει στη συλλογή σου σύντομα με κάποιο τρόπο.

Ο πιο εύκολος τρόπος να προσθέσεις κίτρινο στο outfit σου είναι να το κάνεις με ένα ζευγάρι παπούτσια. Ειδικά στα slingbacks δείχνει άψογο.

Ένας ακόμα εύκολος τρόπος να προσθέσεις κίτρινο είναι η τσάντα σου. Όπως το κόκκινο, έτσι και το κίτρινο, αναδεικνύονται αρκετά σε ένα ασπρόμαυρο outfit, χαρίζοντάς του λίγο χρώμα και απογειώνοντας στιλιστικά το look.

Το κίτρινο αποτελεί μία πολύ καλή βάση για να παίξεις με τα prints. Δες πόσο όμορφα ταιριάζει το κίτρινο παντελόνι με ένα printed πουκάμισο, με την επίσης printed τσάντα να προσθέτει στιλιστικούς πόντους.

Το κίτρινο με το λευκό δένουν αρμονικά και δημιουργούν έναν πολύ ανοιξιάτικο συνδυασμό. Ολοκλήρωσε με μαύρα παπούτσια για ένα πιο ήρεμα στιλιστικά αποτέλεσμα, ενώ αν θες να δώσεις ένταση επίλεξε χρωματιστά ή ακόμα και πολύχρωμα.

Φυσικά μπορείς να φορέσεις με άνεση το κίτρινο φόρεμά σου και να κάνεις χρωματικό παιχνίδι με την τσάντα και τα παπούτσια.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/lucywilliams02