STREET STYLE

Ακόμα μία απόδειξη ότι το κόκκινο είναι το χρώμα της σεζόν

Βρισκόμαστε στην πιο γεμάτη και δημιουργική περίοδο όσον αφορά στη μόδα, με τα Fashion Weeks να κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Υπάρχει όμως και το street style που κάνει όλες τις τάσεις να φαίνονται πιο απλές και έτοιμες να τις υιοθετήσεις. Oι fashionistas βάζουν τα δυνατά τους και εσύ έχεις πολλά όμορφα looks ως πηγή έμπνευσης για να δημιουργήσεις τα δικά σου.

Με μία ματιά στο street style των πρωτευουσών της μόδας, μπορείς να καταλάβεις ότι το κόκκινο θα γίνει το επόμενο millennial pink. Εδώ σου έχω ένα look που θα σε πείσει και θα σε κάνει να ξανασκεφτείς το κόκκινο. Η Giovanna Battaglia και η Chiara Ferragni σε μία κοινή τους εμφάνιση στο Μιλάνο, το αποθέωσαν κι εσύ δεν έχεις παρά να πάρεις ιδέες και να το εντάξεις στο δικό σου στιλ.

Είτε είσαι έτοιμη να φορέσεις το κόκκινο σε ένα total look, είτε θες να το έχεις σαν ένα highlight στο ασπρόμαυρο outfit σου, η Giovanna και η Chiara σου έχουν τις πιο κομψές και στιλάτες λύσεις. Φυσικά και στις δύο εμφανίσεις η έμφαση δίνεται στις κόκκινες μπότες λουστρίνι του οίκου Fendi που δίνουν extra πόντους στο στιλ.

A post shared by Fendi (@fendi) on

Η Chiara Ferragni σε μία από τις πιο κομψές εμφανίσεις της, αναδεικνύει το shirt dress και το απογειώνει με το σακάκι και τις κόκκινες over-the-knee μπότες.

Μία πιο τολμηρή και στιλάτη εμφάνιση από την Giovanna Battaglia, η οποία έχει κάνει φετίχ της midi φούστες και σου δίνει τους καλύτερους τρόπους για να τις φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/collagevintage2