OUTFITS

7 items για να δώσεις χρώμα στην ντουλάπα σου

Έχεις καταλάβει ότι η χειμερινή σου γκαρνταρόμπα έχει ξεφύγει κατά πολύ από τα μουντά και σκούρα χρώματα. Όχι ότι δεν τα θέλεις, απλά λίγο περισσότερο χρώμα σίγουρα δεν βλάπτει. Εξάλλου, οι τάσεις είναι παρούσες σε όλα τα street style των πρωτευουσών της μόδας και σε προκαλούν να χρωματίσεις το στιλ σου, να κάνεις απίθανους συνδυασμούς και να δεις τα outfits σου να απογειώνεται με μικρές ή και μεγάλες δόσεις χρώματος.

Oversized puffer jacket, Mango

Ένα μπουφάν που καλό είναι να έχεις στην ντουλάπα σου, ακόμα κι αν θεωρείς ότι δεν ταιριάζει με το chic στιλ σου. Αρκεί μία ματιά στο street style του φετινού χειμώνα για να καταλάβεις ότι υπάρχει τρόπος να το εντάξεις στο καθημερινό look σου.

Φούτερ, H&M

Τα παστέλ μπορεί να τα έχεις συνδέσει με πιο ανοιξιάτικη διάθεση, αλλά έχουν και το χειμώνα θέση στην ντουλάπα σου και μπορούν να σου χαρίσουν ένα cozy & girly στιλ.

  Πλεκτό πουλόβερ, Zara

Εννοείται ότι τα πλεκτά παραμένουν στα trends και έχεις ακόμα πολλούς συνδυασμούς να κάνεις. Μη διστάσεις να συμπληρώσεις τη συλλογή σου με ένα ακόμα χρώμα, όπως το γαλάζιο.

  Σατέν πουκάμισο, Topshop

Ένα σατέν πουκάμισο μπορεί να φορεθεί σχεδόν από κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από το προσωπικό της στιλ και το φούξια δείχνει τόσο όμορφο σε αυτό το elegant ύφασμα.

Λευκά γυαλιά, Le Specs

Ένα ζευγάρι λευκά γυαλιά ηλίου θα κάνει πιο κομψό και ιδιαίτερο ακόμα και το χειμερινό σου στιλ, επομένως τόλμησέ το.

Σατέν backpack, Diane von Furstenberg

Η πιο πρακτική τσάντα που έχουν κρατήσει πολλές γυναίκες, ήρθε η ώρα να ανανεωθεί σε χρώμα αλλά και σε ύφος.

Sneakers, Asics

Τα sneakers φέτος φοριούνται από το πρωί ως το βράδυ και επειδή μάλλον έχεις ήδη λευκά και μαύρα στην ντουλάπα σου, καλό είναι να στραφείς σε ένα ακόμα χρώμα που θα συνοδεύει άψογα κάθε σου sportive look.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/walkingcanucks