OUTFITS

6 street outfits για την έμπνευση του Σαββατοκύριακου

Ο Σεπτέμβριος είναι πλέον εδώ και το πιθανότερο είναι να έχεις επιστρέψει από τις διακοπές και η δουλειά να είναι στην καθημερινότητά σου. Ωστόσο, ο καιρός δεν θυμίζει καθόλου φθινόπωρο, το ίδιο -μάλλον- και η διάθεσή σου, επομένως το Σαββατοκύριακο μπορείς να νιώσεις λίγο καλοκαίρι ακόμα. Κι αν φοράς και το κατάλληλο outfit, τότε τίποτα δεν θα θυμίζει την επιστροφή στην πραγματικότητα.

Πάρε λίγη έμπνευση, λοιπόν, για το look του Σαββατοκύριακου από τα παρακάτω outfits και υποδέξου με στιλ τον Σεπτέμβριο.

A post shared by R O C K Y (@rocky_barnes) on

Το flared τζιν παντελόνι μαζί με ένα crop top είναι σίγουρα ένα από τα outfits που μπορείς να δοκιμάσεις το φθινόπωρο στην πόλη.

A post shared by Alex Stedman (@thefrugality) on

Μην ξεχάσεις να κάνεις τους πιο ιδιαίτερους συνδυασμούς με τα prints. Ξεπέρασε τα στιλιστικά ταμπού σου και δες το fall style σου να απογειώνεται.

A post shared by Søren Jepsen (@thelocals) on

Δώσε στο αγαπημένο σου floral φόρεμα μία πιο urban πινελιά, συνδυάζοντάς το με sneakers.

Οι ρίγες έχουν πάντα τον τρόπο τους να συνδυάζονται με τις εποχές και το φθινόπωρο δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να φορέσεις ένα ριγέ πουκάμισο με το τζιν σου.

Η midi φούστα που λάτρεψες το καλοκαίρι μπορεί ακόμα να φορεθεί ακόμα και με ένα απλό, λευκό t-shirt. Τα mules είναι τα παπούτσια που θα κάνουν πιο στιλάτο το outfit.

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear) on

Αν δεν έχεις ακόμα δοκιμάσει ένα total white outfit, τότε κάνε το τώρα. Δεν υπάρχει κατάλληλη εποχή για κάτι τέτοιο, υπάρχει μόνο το σωστό styling.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/whowhatwear