STREET STYLE

5 χρήσιμα tips για να υποδεχτείς στιλιστικά την άνοιξη

shutterstock

Η μεταβατική περίοδος από τον χειμώνα στην άνοιξη, ενώ σου δημιουργεί ένα αίσθημα ευφορίας και ανυπομονησίας αφού το καλοκαίρι είναι πιο κοντά, μπορεί ταυτόχρονα να σου προκαλέσει κι έναν εκνευρισμό λόγω της δυσκολίας να ντυθείς σωστά. Τη μια κρυώνεις και την άλλη ζεσταίνεσαι, ενώ δεν ξέρεις αν πρέπει να φορέσεις το παλτό σου ή ένα πιο ελαφρύ πανωφόρι, αν θα αντέξεις με τα mules ή αν πρέπει ακόμα να διαλέγεις τα booties. Νομίζω όμως ότι μπορείς να χειριστείς πολύ εύκολα την κατάσταση, αφού τα street trends στο επιτρέπουν. Υπάρχουν τόσες εναλλακτικές που μπορείς να προσαρμοστείς στις ανάγκες που επιβάλουν οι καιρικές συνθήκες, χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στο στιλ αλλά και στην άνεσή σου.

shutterstock

Έχοντας το χρώμα ως βασικό συστατικό, συνέχισε να φοράς το κοστούμι σου καθημερινά και από πάνω μπορείς να ρίχνεις μία cozy ζακέτα, αντί για παλτό.

shutterstock

Το καρό είναι ακόμα εδώ και αν θυμηθείς λίγο τα catwalks από την Εβδομάδα Μόδας, δεν θα φύγει σύντομα. Επομένως, μπορείς να το φοράς σε έντονα χρώματα, ακόμα και σε μακριά φορέματα.

shutterstock

Τα mules φοριούνται με τη μακριά φούστα σου και είναι ο σωστός συνδυασμός γι’ αυτό τον καιρό, με την προϋπόθεση πάντα ότι δεν βρέχει.

shutterstock

Μία ακόμα εκδοχή του καρό με συνδυασμό από διαφορετικά patterns που θα ανανεώσουν το απλό denim look σου.

shutterstock

Το color blocking συνεχίζει να έχει ενδιαφέρον ακόμα και σε ένα αξεσουάρ όπως στην τσάντα, τα παπούτσια ή και στα δύο μαζί.