STREET STYLE

5 street trends που κρατάμε από την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

Η Εβδομάδα Μόδας μετακόμισε στο Παρίσι και τον τελευταίο σταθμό της γι' αυτή τη σεζόν και ένα round up από το street style του Μιλάνου είναι απαραίτητο. Έχει εξάλλου πάντα ενδιαφέρον να παρατηρεί κανείς πώς οι fashionistas και οι fashion bloggers αντιλαμβάνονται τις νέες τάσεις και τις ταιριάζουν με τις ήδη υπάρχουσες. Είναι επίσης ένας τρόπος να πάρεις μία γεύση για νέους συνδυασμούς, παπούτσια και αξεσουάρ που σίγουρα θα σε απασχολήσουν τις ερχόμενες σεζόν και μάλλον θα μπεις στον πειρασμό να δοκιμάσεις κι εσύ.

Monochrome look

Η Eleonora Carisi ξέρει ότι το μωβ είναι το χρώμα της χρονιάς με την υπογραφή της Pantone και το αποθεώνει με ένα total purple look. Όπως καταλαβαίνεις το monοchromatic θα παραμείνει μία hot τάση στο street style και μάλιστα με πολύ έντονα χρώματα.

Animal prints

Τα animal prints μπορούν να είναι κυρίαρχα στο street outfit και φυσικά δεν χρειάζεται να είσαι φειδωλή στην ποσότητα. Αρκεί να μπορείς να επιλέξεις τη σωστή εκδοχή τους και να μπορείς να την υποστηρίξεις.

Track pants

Τα έχεις δει, τα έχεις φορέσεις μάλλον, τα έχεις αγαπήσει, γι’ αυτό τα track pants θα παραμείνουν μία από τις καλύτερες επιλογές που έχεις για ένα ανανεωμένο street look.

Athleisure style

Μία αγαπημένη τάση για όσες λατρεύουν το sportive look. Πλέον μπορείς να είσαι στιλάτη ακόμα και με τη φόρμα σου, με λίγες μόνο προσθήκες από αξεσουάρ και statement κομμάτια.

Logo bags

Όπως τα logo t-shirts, έχουν επανέλθει και τα αντίστοιχα τσαντάκια, τα οποία θα δεις πολλές fashionistas να τα κρατούν σε tiny εκδοχές.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide