BEACH LOOK

5 outfits για την παραλία και πώς να τα φορέσεις στο street style

Φέτος, οι τάσεις στη μόδα έχουν καταφέρει με έναν τρόπο να προβάλλουν ρούχα πολυχρηστικά. Αυτό σημαίνει ότι έχεις τη δυνατότητα να παίζεις με τα αγαπημένα σου καλοκαιρινά ρούχα και εκεί που τα φορούσες στο street style, να βρεις τρόπο να τα εντάξεις και στο beach look. Μία παντελόνα, ένα λευκό πουκάμισο ή ακόμα και ένα ανάλαφρο φόρεμα, αν τους αλλάξεις παπούτσια και αξεσουάρ είναι ικανά να αποτελέσουν κομμάτια ενός stylish outfit για την παραλία.

A post shared by Karoline Dall (@karodall) on

Το νούμερο ένα ρούχο παραλίας, που τα τελευταία χρόνια έχει μπει και στο street style είναι το καφτάνι-κιμονό με τα όμορφα prints που μπορείς να φορέσεις πάνω από το μαγιό σου αλλά και πάνω από ένα απλό denim outfit.

Η ριγέ παντελόνα είναι ένα από τα basics της καλοκαιρινής σου ντουλάπας για φέτος. Εκτός από το να τη συνδυάσεις με ένα t-shirt ή με ένα crop top, μπορείς να τη φορέσεις πάνω από το μαγιό σου και να πας στην παραλία.

A post shared by Lisa Aiken (@lisa.aiken) on

Το αγαπημένο, oversized λευκό πουκάμισο είναι ένα από τα πιο εύκολα ρούχα που μπορείς να έχεις στην ντουλάπα σου. Έχε ένα μαζί σου στις διακοπές, αφού μπορείς να το φορέσεις μόνο του με το μαγιό σου ή να προσθέσεις μία mini φούστα για να έχεις ένα ολοκληρωμένο σύνολο για μία βόλτα μετά την παραλία.

A post shared by Jacqueline Mikuta (@mikutas) on

Ένα λευκό, mini φόρεμα είναι απαραίτητο και passeprtout. Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ, στην πόλη, το βουνό, το νησί ή όπου αλλού σε βρει το καλοκαίρι. Το accessorizing είναι αυτό που θα σου χαρίσει το αποτέλεσμα που θες. Επομένως, στην παραλία μπορείς να το φορέσεις με τα σανδάλια σου και να κρατήσεις την ψάθινη τσάντα σου.

A post shared by Karoline Dall (@karodall) on

Κλασικό κι αγαπημένο τζιν σορτσάκι για να το φοράς με το ολόσωμο μαγιό αλλά και το μπικίνι σου. Το φοράς από το πρωί στην παραλία και με ένα tank top που θα έχεις μαζί σου θα είσαι έτοιμη για τις βόλτες στο νησί μετά το μπάνιο και την ηλιοθεραπεία.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/zinafashionvibe