SNEAKERS

Η μανία των “ugly sneakers” συνεχίζεται από τη Louis Vuitton

Δεν μπορεί να μην έχει πάρει το μάτι σου εκείνα τα ογκώδη sneakers στα πρόσφατα street looks. Τα ''ugly sneakers'' έχουν επανέλθει από τα late '80s και early '90s και σου θυμίζουν αυτά που ενδεχομένως φορούσε ο μπαμπάς σου αυτή την εποχή. Ο Raf Simons αποφάσισε ότι αυτή τη σεζόν υπάρχει χώρος γι' αυτό το comeback και τα σχεδίασε για τον οίκο Balenciaga, αλλά και για το δικό του brand ''Vetements''.

Παρά την καθόλου θηλυκή τους αισθητική και τον χοντροκομμένο σχεδιασμό τους τα ”Triple S” όπως ονομάζονται, αγαπήθηκαν από τις fashionistas και ξεκίνησαν σχεδόν χωρίς προσπάθεια ένα νέο sportive street trend, το οποίο καθώς φαίνεται θα ακολουθήσουν κι άλλα brands.

 

Ο διάσημος γαλλικός οίκος Louis Vuitton ακολούθησε αυτή την τάση και πρόσθεσε στην κατά τα άλλα κομψή και πιο αυστηρά πιστή στη γαλλική φινέτσα συλλογή του ένα ζευγάρι τέτοια sneakers. Τα Louis Vuitton ”Archlight” που παρουσιάστηκαν πρώτη φορά στο fashion show για την άνοιξη του ’18, είναι πια γεγονός και ο brand άνοιξε ένα pop-up store για χάρη τους στη Νέα Υόρκη.

A post shared by Sandra Hagelstam (@5inchandup) on

 

Επομένως δεν θα είναι υπερβολικό αν μαντέψω ότι η επόμενη σεζόν θα σε βρει να ψάχνεις κι εσύ ένα παρόμοιο ζευγάρι. Η Hailey Baldwin τα δοκίμασε και μαζί της πολλά ακόμα fashion girls. Εγώ δεν είμαι καθόλου σίγουρη γι’ αυτή την ύπαρξη, αλλά ξέρω ότι καθετί έχει το κοινό τους και τα ugly sneakers δεν θα αποτελέσουν εξαίρεση.

Μία εκδοχή από ακόμα ένα τον Acne για το νέο street trend που θέλει τα sneakers να έχουν όγκο.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide