OUTFITS

Πώς να φορέσεις το τζιν σορτσάκι στις πρώτες αποδράσεις στο νησί

Το τζιν σορτσάκι είναι ένα άκρως καλοκαιρινό item που ποτέ δεν έχει μείνει εκτός μόδας. Δεν αποτελεί μέλος των trends γιατί πολύ απλά έχει την ίδια σχεδόν δυναμική και είναι χρήσιμο κάθε καλοκαίρι, ειδικά για τα outfits των διακοπών. Μπορεί να μην είναι εύκολο να το φοράς στην πόλη για λόγους πρακτικούς κι άλλους, αλλά σίγουρα θα το φορέσεις στο νησί ή όπου αλλού σε βρουν οι καλοκαιρινές διακοπές.

Είναι εύκολο ρούχο στους συνδυασμούς και ανεξάρτητο από κάθε προσωπικό στιλ. Μπορείς να το φορέσεις πάνω από το μαγιό σου, μαζί με το κιμονό σου για να πας στην παραλία αλλά και να κάνεις ένα σωρό ακόμα συνδυασμούς για τις απογευματινές βόλτες στα σοκάκια. Οι πρώτες καλοκαιρινές εξορμήσεις δεν αργούν -αν δεν έχουν έρθει ήδη- επομένως πάρε μερικές ιδέες για να φορέσεις το σορτσάκι σου στην επόμενη με τον δικό σου τρόπο.

Φόρεσέ το με ένα polka dot πουκάμισο και την ψάθινη τσάντα σου για τις βόλτες σου στα σοκάκια.

Φυσικά μπορείς αν το φορέσεις με τις εσπαντρίγιες σου κι ένα αέρινο πουκάμισο. Έτσι θα έχεις ένα outfit που μπορεί να σε συνοδεύσει όλες τις ώρες.

A post shared by Lizzy (@lizzyvdligt) on

Δώσε του retro πινελιές και με ένα vintage top και ένα jockey καπέλο.

A post shared by Mary Lawless Lee (@happilygrey) on

Φόρεσέ το πάνω από το ολόσωμο μαγιό και ρίξε από πάνω το κιμονό σου ή ένα πουκάμισο ανοιχτό πουκάμισο για να πας κατευθείαν για cocktails μετά την παραλία.

A post shared by Sara (@collagevintage) on

Με ένα off shoulder top και τα κατάλληλα αξεσουάρ θα έχεις ένα άκρως καλοκαιρινό outfit. Το λευκό, σαν χρώμα στο top μαζί με τον τζιν σορτσάκι, αποτελούν ένα cool και summery συνδυασμό.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/collagevintage