SHOPPING

Το νέο app που θα πάει την εμπειρία του online shopping σε άλλο επίπεδο

shutterstock

Πόσες φορές έχεις χαζέψει με τη φίλη σου τα παπούτσια της κοπέλας στο διπλανό τραπέζι ή το μαγιό αυτής στη διπλανή ξαπλώστρα; Αναρωτιέσαι από που να το έχει πάρει, ποιο brand να είναι αυτό που έχει τέτοιο ωραίο πράγμα για να το αγοράσεις κι εσύ. Μέχρι τώρα, οι επιλογές σου ήταν ή να πάρεις την πιο ευγενική έκφρασή σου και να κάνεις την ερώτηση «πολύ ωραίο το μαγιό σας, από πού είναι;» ή απλά να μην κάνεις τίποτα και να μείνεις με την όρεξη.

Από σήμερα όμως να ξέρεις ότι μπορείς να βρεις το brand αυτού που σου αρέσει χρησιμοποιώντας το κινητό σου, χάρη στο Google Style Match, ένα application που όχι μόνο θα σου βρει το brand, αλλά θα σου προσφέρει την επιλογή να το αγοράσεις άμεσα. Η λειτουργία του είναι πανεύκολη, αφού το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις την κάμερά σου σαν να θες να φωτογραφίσεις το item. Το app θα λειτουργήσει αμέσως και θα σου βρει αυτό το item ακριβώς και που μπορείς να το αγοράσεις, προσφέροντάς του ταυτόχρονα παρόμοιες επιλογές. Έτσι δεν θα χρειαστεί να ψάχνεις στα e-shops, ακόμα κι αν ξέρεις το brand και απλά δεν μπορείς να το βρεις online.

 

Το Google Style Match όμως δεν χρησιμεύει μόνο για να βρίσκεις ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Μπορείς να κάνεις το ίδια και με αντικείμενα που αφορούν στη διακόσμηση του σπιτιού κι έτσι δεν θα χρειαστεί να ψάξεις από που πήραν τα φωτιστικά στο ξενοδοχείο που θα κάνεις διακοπές.