SHOPPING

10 items από τη νέα συλλογή του Zara που θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα σου

Μπήκε ο Φεβρουάριος και η αλήθεια είναι ότι θα αρχίζουν οι βιτρίνες σταδιακά να σε βάζουν σε άλλο mood στιλιστικά. Μπορεί ακόμα να σου φαίνονται ελκυστικές οι προσφορές που έχουν μείνει από τις εκπτώσεις και ο καιρός να μπορεί ακόμα να δικαιολογήσει την όρεξή σου για ένα ακόμα παλτό ή ένα πουλόβερ, αλλά καλό είναι να αρχίσεις να ανανεώνεις την ντουλάπα σου.

Η άνοιξη δεν είναι όσο μακριά νομίζεις, ο καιρός περνάει γρήγορα και στο Zara έχουν νέα συλλογή. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη wish list και νέες ανάγκες που θα σου γεννήσουν αυτά τα κομμάτια που έχω βρει πιο κάτω αλλά και ένα σωρό ακόμα που θα ανακαλύψεις μόνη σου. Προσπάθησα να επιλέξω με βάση τις τάσεις και να μην είμαι τόσο αυθόρμητη και ιδού το αποτέλεσμα.

Σακάκι

Checked blazer

Τα prints είναι ένα από τα πιο hot trends της σεζόν και καλό είναι να έχεις στην ντουλάπα σου μία ανανεωμένη εκδοχή τους, ίσως πιο χρωματιστή. Αυτό το σακάκι για παράδειγμα θα ανανεώσει, τόσο το office look σου, όσο και το casual denim outfit.

Πουλόβερ

Ριγέ, πλεκτό πουλόβερ

Τα πουλόβερ είναι ακόμα χρήσιμα στην ντουλάπα και πολύ πρακτικά. Επειδή το πιθανότερο είναι να έχεις εφοδιαστεί με πολλά χοντρά και ογκώδη – και καλά έχεις κάνει- καλύτερα το επόμενο να είναι ένα πιο λεπτό. Προτίμησε να έχει λίγο χρώμα, σαν αυτό το ιδανικό ριγέ που ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα.

Kitten heels

  Slingback, kitten heels

Με midi φούστα ή cropped παντελόνι, τα kitten heels θα αναβαθμίσουν το street style σου και δεν γίνεται να λείπουν από τη συλλογή σου.

Ψάθινη τσάντα

Στρογγυλή, tote bag

Η ψάθινη τσάντα σε όλες τις μορφές είναι must-have αξεσουάρ για όλες τις εποχές και κάθε στιλ.

Mini φούστα

Καρό, mini φούστα με πιέτες

Καλές είναι οι midi φούστες αλλά μη ξεχνάς την δυναμική μίας κομψής και παιχνιδιάρικης mini φούστας, όπως αυτή με τα πολλά, διαφορετικά καρό prints.

Statement σκουλαρίκια

Κρεμαστά σκουλαρίκια

Τα ιδιαίτερα σκουλαρίκια είναι πια ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε outfit που θέλει να λέγεται στιλάτο. Επομένως, όσα περισσότερα και εντυπωσιακά, τόσο καλύτερο.

Καπέλο

Curduroy cup

Η νέα street τάση που αγάπησαν οι fashionistas και εσύ με τη σειρά σου. Το καπέλο-τραγιάσκα είναι πια άξιος αντικαταστάτης του σκουφιού, χωρίς να αφαιρείται η διαχρονική του αξία φυσικά.

Faux γούνινο παλτό

Embroidered, faux γούνινο παλτό

Οι faux γούνες είναι μία πολύ δυνατή τάση που δεν μπορεί να σου περάσει απαρατήρητη και δεν πρέπει. Πώς, αλήθεια, μπορείς να αντισταθείς σε αυτό το faux γούνινο παλτό με την bohemian λεπτομέρεια;

Φόρεμα

Ριγέ, μακρύ φόρεμα

Το μακρύ φόρεμα είναι πάντα επίκαιρο, ειδικά σε αυτή τη γραμμή που έχει το ριγέ που βλέπεις παραπάνω, αφού κολακεύει κάθε γυναικεία σιλουέτα, αρκεί να συνδυαστεί σωστά.

Παντελόνι

Πουά παντελόνι

Ένα παντελόνι σε ίσια γραμμή που θα μπορεί να φορεθεί σε μία επίσημη συνάντηση με το λευκό πουκάμισο αλλά και σε μία βραδινή έξοδο με ένα top είναι πάντα μία πολύ καλή επιλογή για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα.

 

Κεντρική φωτογραφία: zara.com/gr