ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ

Εβδομάδα Μόδας Μιλάνου: Τα highlights που αξίζουν μία θέση στην καρδιά σου

Έχουμε μεταφερθεί στο Παρίσι αλλά η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου μας έδωσε πολλές δυνατές στιγμές. Οι ιταλικοί οίκοι έχουν το ταλέντο να εντυπωσιάζουν με φαντασμαγορικά shows και εκκεντρικές δημιουργίες. Τα trends της ερχόμενης σεζόν ξεπήδησαν από τις Spring/Summer 2018 συλλογές. Τι αφήνουμε και τι κρατάμε.

Gucci

AP Photo/Luca Bruno

Πράσινο leather. Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν τόσο σε χρώμα, όσο και σε υφή. Τα statement κοσμήματα παραμένουν στα must-have και συνδυάζονται με κάθε στιλ.

Max Mara

AP Photo/Antonio Calanni

Ο οίκος Max Mara φέτος λανσάρει total nude. Μία απόχρωση που δύσκολα επιλέγεις εκτός κι αν την συνδυάσεις με κάποιο print. Μας θυμίζει καλοκαίρι και μας αρέσει πολύ.

Fendi

AP Photo/Luca Bruno

Οι τσάντες Fendi ήξεραν πάντα να βρίσκονται στο επίκεντρο. Το μονόγραμμα παίρνει σύγχρονη μορφή με το snake print χερούλι.

Prada

AP Photo/Luca Bruno

Ο οίκος Prada μας προσέφερε μία από τις καλύτερές του συλλογές. Ξεχωρίζουμε τα παπούτσια-πρόταση και τα prints αράχνη που δένουν αρμονικά με το leopard.

Moschino

AP Photo/Luca Bruno

Το biker jacket (και τα πούπουλα) είναι η πρόταση του Jeremy Scott. Δεν έχεις παρά να την ακολουθήσεις καθώς πολύ εύκολα ”κατεβαίνει” από την πασαρέλα.

Roberto Cavalli

AP Photo/Luca Bruno

Ο Roberto Cavalli φημίζεται για τα prints του. Πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω παίζοντας με τα χρώματα αλλά και τις γραμμές. Κρατάμε το γιλέκο με το ασορτί παντελόνι.

Versace

AP Photo/Luca Bruno

Η Donatella Versace θέλησε με την τελευταία της συλλογή να τιμήσει τον ιδρυτή του οίκου και αδερφό της, Gianni. Τα αγαπημένα του prints είναι αυτά. Και τα δικά μας, εννοείται.

Missoni

AP Photo/Luca Bruno

Διαφάνεια και ψάθα. Άκρως καλοκαιρινό look από τον οίκο Missoni που αφήνει για λίγο στην άκρη το κλασικό του μοτίβο.

Dolce & Gabbana

AP Photo/Antonio Calanni

Τα statement γυαλιά ηλίου από τους Dolce & Gabbana είναι η αλήθεια πως δε φοριούνται εκτός πασαρέλας αλλά κάνουν εντύπωση. Είναι η εκκεντρική πινελιά που χρειαζόμαστε.

Marni

AP Photo/Luca Bruno

Βάλε όλα τα patterns μαζί και μη φοβάσαι τίποτα. Καρό, πουά και floral δημιουργούν μία πανδαισία χρωμάτων. Στηρίζουμε, επικροτούμε.

 

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/Luca Bruno