ΜΟΔΑ

Sea You Soon στην παραλία με minimal αισθητική

Προσέχεις την εμφάνισή σου ​προσπαθώντας να είσαι ​πάντα ​θηλυκή και σικάτη όλες τις ώρες της ημέρας​, γιατί όχι, λοιπόν, και στη παραλία​;​ Βασικό κομμάτι του beachwear σου δεν είναι άλλο από την πετσέτα. ​Βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε τις πιο στιλάτες πετσέτες θαλάσσης, που θα σου κάνουν παρέα όλο το καλοκαίρι.

Η ”Sea You Soon” ​εταιρεία ​ιδρύθηκε από τους αδελφούς Γρηγόρη και Κωνσταντίνο Σαμάρα το καλοκαίρι ​ του 2013.​ Μεγαλωμένοι σε οικογένεια υφασματέμπορων στα νότια προάστια της Αθήνας και εμπνευσμένοι από την αγάπη τους για τη θάλασσα, δημιούργησαν ένα premium brand από πετσέτες θαλάσσης. Για τη  Sea You Soon δεν είναι απλώς  μια εποχή, αλλά “τρόπος ζωής”, μια έννοια που συνοψίζει την ελευθερία και τη νοσταλγία των διακοπών.​ Η κάθε συλλογή περιλαμβάνει tribal μοτίβα, ρίγες και ιδιαίτερες μονοχρωμίες, σχεδιασμένες στην παραμικρή τους λεπτομέρεια από τα δυο αδέλφια. 

 

Οι πετσέτες Sea You Soon παράγονται κατά 70% στην Ελλάδα από υψηλής ποιότητας νήματα, tencel και βαμβάκι. Η παραγωγή γίνεται εξολοκλήρου σε αργαλειό από ντόπιους υφαντουργούς και ειδικούς τεχνίτες που πλέκουν τα κρόσσια σε όλες τις πετσέτες. Η προσθήκη του νήματος tencel, τις καθιστά 50% πιο απορροφητικές από ότι το απλό βαμβάκι, πιο μαλακές από μετάξι και πιο δροσερές από λινό. Το Tencel είναι προϊόν επεξεργασίας ξύλου ευκαλύπτου. Στα συν του είναι ότι ρυθμίζει την απορρόφηση και απελευθέρωση της υγρασίας, αποτρέποντας την ανάπτυξη βακτηρίων και ανεπιθύμητων οσμών που προκαλούνται από την επαφή με την άμμο και το νερό.
Οι πετσέτες θαλάσσης Sea You Soon αν και oversized (το μέγεθός τους είναι 200 x 100 εκατοστά) είναι ιδιαίτερα ελαφριές (μόλις 400γρ.), πιάνουν ελάχιστο χώρο στις αποσκευές, στεγνώνουν γρήγορα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη ως παρεό, ψάθα ή coverup.
 

Για να δεις όλη τη συλλογή μπες στο  ​SeaYouSoon.gr​