SARAH JESSICA PARKER

Πώς να φορέσεις τα sequined items καθημερινά

shutterstock

Τα sequined items που είχαν την τιμητική τους την περίοδο των γιορτών δεν πρέπει να κλειστούν στην ντουλάπα σου. Το street style φέτος είναι έτοιμο να τα δεχθεί και να τα αποθεώσει, αρκεί να κάνεις τους σωστούς συνδυασμούς. Δεν είναι ανάγκη να έχεις να πας σε επίσημο δείπνο ή σε βραδινό κάλεσμα για να να τα φορέσεις.

Η Sarah Jessica Parker φόρεσε το sequined top σε μία street εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη και δεν είναι η μόνη. Πολλές ακόμα fashionistas το έχουν κάνει με το δικό τους τρόπο και ιδού τα αποτελέσματα για να πάρεις έμπνευση.

H stylish Sarah Jessica Parker συνδύασε το sequined top με ενα skinny τζιν παντελόνι, ένα ζευγάρι pumps και γκρι παλτό, δημιουργώντας ένα κομψό outfit για το everyday, street look.

Φόρεσε το sequined σακάκι με το τζιν σου κι ένα απλό t-shirt και μόνο θετική εντύπωση μπορείς να κάνεις. Εξάλλου η υπερβολή είναι κομμάτι του street style φέτος.

Εκείνη η sequined φούστα που είναι κλεισμένη στην ντουλάπα σου, ήρθε η ώρα να φανεί χρήσιμο στο street style της καθημερινότητας μαζί με τα sneakers κι ένα φούτερ.

Το ίδιο ακριβώς μπορείς να κάνεις και με το sequined παντελόνι σου, σε όποια μορφή κι αν υπάρχει στην ντουλάπα σου.

Ένα sequined top μπορεί κάλλιστα να μπει στο καθημερινό σου στιλ και να συνοδεύσει το ψηλόμεσο παντελόνι σου ή την pleated φούστα.