RIHANNA

Τα παπούτσια που σχεδίασε η Rihanna είναι ο νέος σου έρωτας

Το κορίτσι μου, η Rihanna, είναι σίγουρα πολυτάλαντο, αφού εκτός από υπέροχη τραγουδίστρια είναι και μοναδικό icon στα πάντα της. Οι συνεργασίες της με μεγάλα brands δίνουν και παίρνουν και είναι σχεδόν πάντα sold out.

Αν λοιπόν κι εσύ είδες το νέο της βίντεο, Wild Thoughts και στάθηκες λίγο παραπάνω απ’ όσο πρέπει – δηλαδή έκανες pause και χάζευες τα παπούτσια της Rihanna, ήρθε η ώρα να μάθεις τι είναι και πλησιάζει και η μέρα που θα μπορείς (;) να τα αποκτήσεις.

 

Πρόκειται, λοιπόν, για την τρίτη (και τελευταία) συνεργασία της Riri με τον οίκο Manolo Blahnik. Η collection ονομάζεται “So Stoned” και αποτελείται από τέσσερα ζευγάρια παπούτσια – τα θέλουμε όλα.

Δεν υπάρχει κανένα εντελώς flat, τα λουράκια και τα τακούνια είναι από plexiglas, ενώ έχουν στολιστεί με μια γενναία ποσότητα από κρύσταλλα Swarovski.

#RihannaXManolo The #SoSTONED collection….JULY 6. @manoloblahnikhq Pictured above: "Spice"

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις

 

JULY 6… the "SO STONED" collection is dropping! My hands down favorite collaboration with @manoloblahnikhq Pictured above: "Poison Ivy"

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις

 

#SoSTONED @manoloblahnikhq Pictured above: "Bajan Princess"

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις

 

so beautiful,she's just an amazing fashion designer #rihannaxmanolo #manoloblahnik . . . @badgalriri #riri #robyn #rihanna #fenty #shoes #heels #sostoned #iconic #luxury #details #dream #fashion

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ROBZ GOT MY GIFT (@istanforfenty_) στις

 

Αν τα θες κι εσύ όσο κι εγώ, ήρθε η ώρα να σε προσγειώσω, αφού κοστίζουν από 1,265 έως 2,325 δολάρια. Αν παρά τα νούμερα αυτά, μπορείς να τα αγοράσεις, πρώτον σε μισώ και σε ζηλεύω και δεύτερον θα είναι διαθέσιμα από τις 6 Ιουλίου στα καταστήματα Manolo Blahnik και online.