RIHANNA

Σταμάτα ό,τι κάνεις. Η Rihanna λανσάρει βελούδινα παπούτσια

Πέρασαν περίπου 30 δευτερόλεπτα από τότε που η Rihanna λάνσαρε την τελευταία Fenty σειρά με creepers (Εντάξει, τρεισήμισι μήνες για την ακρίβεια αλλά μοιάζει σαν χθες). Η τραγουδίστρια που έγινε σχεδιάστρια για την Puma, δεν υπήρχε περίπτωση να μας αφήσει έτσι. Έκανε ένα fashion show αλλά και restock για την Puma από την τελευταία φορά που βγήκαν τα παπούτσια Fenty. Και τώρα, η Rihanna μας κάνει το καλύτερο δώρο για την επόμενη χρονιά, με νέα σειρά παπουτσιών.

Η Puma ανακοίνωσε πως η Fenty πρόκειται να λανσάρει ακόμα μία σειρά μέσα στο 2016. Την κατάλληλη στιγμή για χριστουγεννιάτικα ψώνια, το παπούτσι της χρονιάς θα είναι διαθέσιμο σε βελούδο. Τα παπούτσια θα βγουν στην αγορά και online στις 8 Δεκεμβρίου, στην τιμή των 150 δολαρίων. Η σειρά θα περιλαμβάνει ένα τρίο από χρώματα: μαύρα, βουργουνδί και γκρι.

 

Και δεν τελειώνει εκεί. Η Rihanna φαίνεται να έχει αγαπήσει πραγματικά την βιομηχανία της υπόδησης, αφού μαζί με το λανσάρισμα των νέων Fenty, ανακοίνωσε και μία capsule συλλογή αποτέλεσμα της συνεργασίας της με τον οίκο Manolo Blahnik που θα περιλαμβάνει πανύψηλες γόβες στιλέτο.

Τι να πρωτοδιαλέξουμε;