RIHANNA

Η Rihanna και τα 3 διαφορετικά εξώφυλλα της γαλλικής Vogue θα κάνουν το Δεκέμβρη πιο όμορφο

Η Rihanna σε έχει φτάσει σε σημείο που να μην ξέρεις τι να πρωτοθαυμάσεις. Να ασχοληθείς με την υπέροχη σειρά μακιγιάζ Fenty που λάνσαρα κι έχει γίνει πανικός, να μάθεις για τις πολλές συνεργασίες της με διάφορα, διάσημα brands ή να μείνεις με το στόμα ανοιχτό όταν εμφανίζεται δημόσια και περπατά στο κόκκινο χαλί;

Σε αυτή τη λίστα θα σου προσθέσω και κάτι ακόμα. Πρόκειται για τη φωτογράφιση που έκανε για το εξώφυλλο της γαλλικής Vogue, η οποία διαφέρει από τις υπόλοιπες. Ουσιαστικά, το τεύχος Δεκεμβρίου είναι αφιερωμένο στη Rihanna, αφού θα κυκλοφορήσει με 3 διαφορετικά εξώφυλλα με φωτογραφίες της 29χρονης pop star.

Κάθε εξώφυλλο είναι φωτογραφημένο από άλλον φωτογράφο και έχει τελείως διαφορετική αισθητική προσέγγιση. Όπως θα δεις, η Rihanna δεν φαίνεται να έχει καθόλου πρόβλημα με αυτό, καθώς είναι ξεκάθαρα το κορίτσι που μπορεί να φοράει με ευκολία κίτρινη γούνα με μία πετσέτα στο κεφάλι και statement σκουλαρίκια και να δείχνει απόλυτα φυσικό, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να πάρει το πιο sexy βλέμμα για μια ασπρόμαυρη λήψη.

A post shared by Vogue Paris (@vogueparis) on

Αυτή είναι η λήψη του Γάλλου φωτογράφου και grpahic designer Jean-Paul Goude με τη Rihanna να μεταμορφώνεται σε μία κυρία από άλλη εποχή.

A post shared by Vogue Paris (@vogueparis) on

O Γερμανός φωτογράφος μόδας Juergen Teller είναι υπεύθυνος γι’ αυτό το φανταστικό εξώφυλλο.

A post shared by Vogue Paris (@vogueparis) on

Από το ολλανδικό ντουέτο των φωτογράφων Inez & Vinoodh, το 3o εξώφυλλο της γαλλικής Vogue για τον Δεκέμβριο.

 

Κεντρική φωτογραφία: Vianney Le Caer/Invision/AP, archivo