ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

To Ventilator της Reebok είναι το απόλυτο παπούτσι

Η συνεργασία της Reebok Classic με τη σχεδιάστρια από το LA, Melody Ehsani επιστρέφει δυναμικά για τη σεζόν SS15 με το κλασσικό sneaker Ventilator των reebok Classics να μεταμορφώνεται στα χέρια της Melody.

H αγαπημένη σιλουέτα της σειράς των Classics, το running Ventilator επανασχεδιάστηκε με βάση το ξεχωριστό ύφος της Melody, που πλέον αποτελεί σήμα κατατεθέν στις συνεργασίες της σχεδιάστριας με τη Reebok Classic! Το αποτέλεσμα; Ένα μοναδικό sneaker, δυνατό ως προς το στυλ που προσδίδει και τα μηνύματα που κρύβει.

Το αυθεντικό running sneaker Ventilator, αποκτά μία τολμηρή εμφάνιση μέσα από το street style στυλ της Melody, σχεδιασμένο για δυνατές και ανεξάρτητες γυναίκες των οποίων οι πράξεις, η στάση ζωής και το στυλ τους ξεπερνούν τα λόγια.

 

Το κάθε sneaker είναι ”ντυμένο” με το ίδιο πολυτελές δέρμα πύθωνα και την ίδια υφή όπως και στην πρώτη συλλογή της συνεργασίας Reebok Classic x Melody Ehsani. Μέσα από το νέο αυτό σχέδιο η Melody δίνει ζωή στο δικό της ορισμό για την Classic γυναίκα: μια γλυκιά αντιπαράθεση ομορφιάς και ευφυΐας. 

Το χαρακτηριστικό evil eye με την υπογραφή της σχεδιάστριας, με τη μορφή αξεσουάρ τοποθετημένου σε κεντρικό σημείο στα κορδόνια του παπουτσιού, ενισχύει τη μοναδικότητα και δημιουργικότητα του νέου σχεδίου, ενώ η εξωτερική σόλα σε gum χρώμα, προσθέτει ένα οπτικό ενδιαφέρον και φρέσκο φινίρισμα στους πλούσιους χρωματικούς τόνους του πάνω μέρους του sneaker.

Το Ventilator της σειράς Melody Ehsani x Reebok Classic είναι διαθέσιμο στην αγορά σε επιλεγμένα fashion καταστήματα.