ΜΟΔΑ

Πώς να βρεις το τέλειο λευκό τζιν για το σώμα σου

Το τέλειο λευκό τζιν μπορεί να είναι ένα υπέροχο κομμάτι αλλά είναι συγχρόνως και όνειρο απατηλό τις περισσότερες φορές. Δεν έφτανε δηλαδή να πρέπει να βρεις το καλύτερο τζιν, όταν έχουμε να κάνουμε και με λευκή απόχρωση τα πράγματα περιπλέκονται. Άλλωστε είναι αρκετά δύσκολο να βρεις το στιλ που θα κάνει το σώμα σου να φαίνεται υπέροχο.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή, γιατί εμείς βρήκαμε το μυστικό και συγκεντρώσαμε πέντε παράγοντες που θα έπρεπε να έχεις υπόψιν σου όταν θα πας για ψώνια. Από το που βρίσκονται οι τσέπες μέχρι το πόσο ελαστικό θα είναι, αυτά είναι που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου για να βρεις το καλύτερο λευκό τζιν για ‘σένα, μια για πάντα. Πριν περάσεις ακόμα ένα απόγευμα να δοκιμάζεις παντελόνια που είναι λάθος για εσένα, να πώς θα βρεις το σωστό.

1. Βρες το στιλ που ταιριάζει στον σωματότυπό σου

Για φιγούρα με έντονες καμπύλες διάλεξε ένα τζιν με μεγάλες τσέπες στο πίσω μέρος. Ακόμα, διάλεξε το στιλ καμπάνα που είναι ιδιαίτερα κολακευτικό για τον συγκεκριμένο σωματότυπο. Αν είσαι μικροσκοπική, απόφυγε τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια αφού θα σε δείχνουν πιο κοντή. Φόρεσε ένα μεσαίο ή ψηλοκάβαλο τζιν για να δημιουργήσεις τη ψευδαίσθηση μακρύτερων ποδιών.

2. Βρες το σωστό fit

Πρέπει να βρεις ένα που να είναι άνετο και νιώθεις ωραία φορώντας το. Για να βρεις το σωστό νούμερο, σιγούρεψε πως το τζιν σου είναι στενό όταν το φοράς για πρώτη φορά αφού τα τζιν φαρδαίνουν από την πρώτη κιόλας φορά που θα τα φορέσεις, οπότε αν είναι λίγο πιο στενά αργότερα θα τα νιώθεις τέλεια.

3. Βρες το σωστό ύφασμα

Αναλόγως με το τι στιλ ψάχνεις, τα πιο βαριά υφάσματα είναι καλύτερα αφού συνήθως είναι λίγο πιο κολακευτικά και είναι λιγότερο πιθανό να φαίνονται τα εσώρουχά σου.

4. Κράτα το όσο λευκό γίνεται

Το λευκό είναι πάντα δύσκολο, αλλά υπάρχουν τρόποι για να κρατήσεις το τζιν σου σαν καινούριο. Σιγούρεψε πως το πλένεις μόνο με λευκά και με ζεστό (όχι καυτό) νερό. Επίσης, μην γεμίζεις το πλυντήριο έτσι ώστε να μπορεί να πλυθεί σωστά. Ένα κόλπο είναι να να ρίξεις 1/4 μαγειρική σόδα αντί για μαλακτικό, πράγμα που θα μαλακώσει και θα κάνει τα ρούχα σου πιο λευκά.

5. Απόφυγε τις μικρές τσέπες στο πίσω μέρος

Καλό θα ήταν να αποφύγεις τις υπερβολικά μικρές τσέπες στο πίσω μέρος του παντελονιού, αφού μπορούν να κάνουν τους γοφούς σου να φαίνονται μεγαλύτεροι απ’ όσο είναι. Επίσης, δεν θα έπρεπε να είναι ούτε πολύ ψηλά, ούτε πολύ χαμηλά για να πετύχεις την πιο κολακευτική σιλουέτα.