ΜΟΔΑ

Η Sarah Paulson πρωταγωνιστεί στην νέα καμπάνια της Prada

"Neon Dream" είναι το όνομα που η Muccia Prada έχει δώσει στη συλλογή της για το φθινόπωρο και το χειμώνα του '18-'19. Το πρόσωπο της φωτογραφικής της εκδοχής είναι το μοντέλο Amanda Murphy, που προφανώς πρωταγωνιστεί και στο short film του οίκου για την προώθηση της συλλογής. Το 365 λοιπόν, είναι η απεικόνιση όλου του feeling της συλλογής και μαζί με την Amanda Murphy θα δεις την Sarah Pulson σε ρόλους που δεν την έχεις ξαναδεί.

Η χολιγουντιανή ηθοποιός, που έχει παραδεχθεί τη στενή σχέση που έχει με τη μόδα και την αδυναμία της στον οίκο Prada, λαμβάνει μέρος στην καμπάνια του οίκου και παίζει πολλούς ρόλους, διαφορετικούς φυσικά απ’ ό,τι μας έχει συνηθίσει. Η Murphy έχει το ρόλο μία μυστηριώδους ηρωίδας, ενώ στο short film εμφανίζεται και η Drag Queen, Violet Chachki.

Η Muccia Prada φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να προσπεράσει όσα άτυπα εμπόδια έθεταν οι μηχανισμοί της fashion βιομηχανίας, ακολουθώντας το κίνημα της εποχής που η μόδα είναι ένα μέσο έκφρασης και απελευθέρωσης. Το Las Vegas γίνεται ο τόπος που λαμβάνει χώρα το film με τα neon φώτα που το κρατούν πάντα ζωντανό να είναι το κοινό σημείο που παραπέμπει στην συλλογή Neon Dream. Τα σουρεαλιστικά στοιχεία είναι εμφανέστατα στην ταινία. Μία ομάδα από πολλές Merilyn περπατά στους neon φωτισμένους δρόμους του Vegas με την Chachki να είναι η επικεφαλής.

Μία εξαιρετική μετάφραση της παρούσας κατάστασης, μέσα από την σκηνοθετική ματιά του Willy Vanderperre, που θέλει την μόδα ως ένα ακόμα πεδίο κοινωνικής έκφρασης, φυσικά πάντα με την αισθητική προσέγγιση που του οίκου Prada. Φυσικά, η επιλογή των προσώπων δεν είναι καθόλου τυχαία γι’ αυτό και το αποτέλεσμα είναι ένα μικρό έργο σύγχρονης τέχνης και μπορείς να το απολαύσεις στο video παρακάτω.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/prada