STREET STYLE

Πώς να φορέσεις τα παστέλ το χειμώνα

Οι παστέλ αποχρώσεις έχουν μία συνεχή παρουσία στα trends των τελευταίων χρόνων. Τα έχεις αγαπήσει, τα έχεις φορέσει και ακόμα δεν τα έχεις βαρεθεί και υπάρχουν πολύ λόγοι που συμβαίνει αυτό.

Αρχικά, τα παστέλ χρώματα είναι ένας πολύ εύκολος και safe τρόπος για να βάλεις λίγο χρώμα στο καθημερινό σου στιλ. Ταιριάζουν σχεδόν με όλα τα βασικά χρώματα, όπως το λευκό, τα μαύρο και το γκρι και δε θα σε ενοχλήσουν ακόμα κι αν αποφεύγεις συστηματικά το χρώμα στο outfit σου.

Έπειτα, οι παστέλ αποχρώσεις είναι ένας τρόπος να κάνεις color-blocking χωρίς να είναι έντονο και κραυγαλέο. Μπορείς για παράδειγμα να φορέσεις το ροζ και το γαλάζιο μαζί και να ολοκληρώσεις το ντύσιμο με pumps σε ένα απαλό κίτρινο.

Κάτι ακόμα που κάνει τα παστέλ δημοφιλή χρώματα και το χειμώνα είναι το γεγονός ότι μπορούν αν ισορροπήσουν την ένταση που έχει ένα έντονο χρώμα αλλά και να ταιριάξουν άψογα με τις ζεστές και βαθιές αποχρώσεις που κυριαρχούν φέτος στα trends, όπως το μπορντώ, το μουσταρδί ή το κυπαρισσί.

Δεν θα μείνω όμως μόνο στα λόγια. Θα σου δείξω μερικές από τις πιο ωραίες street ιδέες που αξίζει να δοκιμάσεις για να βάλεις τα παστέλ στο everyday look.

pastel1

Το ροζ αποτελεί μία πολύ καλή βάση για να μην χρειάζεται να φοράς πάντα το statement πουλόβερ σου με τζιν ή με μαύρο.

Μη φοβηθείς τις παστέλ αποχρώσεις σε παλτό. Κυρίως το χειμώνα που πολλά από τα ρούχα σου είναι σε σκούρες αποχρώσεις, ένα παστέλ πανωφόρι θα δώσει χρώμα με τον πιο κομψό τρόπο στο στιλ σου.

Και για του λόγου το αληθές: Δες πόσο ωραία δείχνουν τα παστέλ χρώματα με ένα βαθύ μπορντώ. Εναλλακτικά, θα μπορούσες ίσως να αντικαταστήσεις το μωβ top με ένα baby yellow και την φούστα να την αλλάξεις με μία σκούρα πράσινη ή μπλε.

Με τα παστέλ χρώματα μπορείς να δώσεις extra θηλυκές πινελιές στο ανδρόγυνο look.

Προφανώς και μπορείς να δημιουργήσεις ένα funky outfit που να περιέχει ένα παστέλ χρώμα. Εδώ βλέπεις πως βεραμάν μαζί με το ανοιχτόχρωμο γκρι είναι πολύ αγαπημένος συνδυασμός.

Φόρεσε το λευκό σου φόρεμα με ένα παστέλ πανωφόρι για ένα ρομαντικό και girly στιλ.

Pink is the new black! Το ροζ είναι ίσως το πιο δημοφιλές και το πιο αγαπητό χρώμα στο street style. Ουσιαστικά πρόκειται για το ουδέτερο χρώμα της παστέλ παλέτας, αφού μπορείς να το ταιριάξεις με πολλά διαφορετικά χρώματα.