CHRISTMAS LOOK

Τα ψηλοτάκουνα που ταιριάζουν με κάθε γιορτινό outfit

Αν ψάχνεις το ιδανικό ζευγάρι παπούτσια που θα σε συνοδεύσει στο ρεβεγιόν αλλά και σε κάθε γιορτινή εμφάνιση, χωρίς να ανησυχείς αν θα ταιριάζει με το φόρεμα ή ό,τι άλλο επιλέξεις, τότε η Μαρία Μπακοδήμου σου έχει τη λύση. Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα με διαφάνειες είναι σαφώς μία πολύ επιλογή που όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται θα ταιριάξει με τα περισσότερα γιορτινά looks. 

 

Αυτά της Μαρίας Μπακοδήμου έχουν μεταλλικό, κόκκινο περίγραμμα σε τέτοια ποσότητα που δεν σε δεσμεύει καθόλου στους συνδυασμούς. Αντίστοιχα, μπορείς να βρεις κι εσύ ένα παρόμοιο ζευγάρι που θα φορέσεις με το tuxedo σου, το metallic φόρεμά σου αλλά και τη sequined φούστα σου.

Διάφανα ψηλοτάκουνα πέδιλα, asos

Slingback ψηλοτάκουνα με μεταλλικές, δερμάτινες λεπτομέρειες και διαφάνειες, Stathis Samantas

Gold metallic leather πέδιλα με διαφάνειες, Gianvito Rossi

 

My tip: Τα ψηλοτάκουνα πέδιλα που έχουν διαφάνειες σε σημεία κάνουν τα πόδια σου να φαίνεται πιο κομψά και πιο ψηλά. Τα ψηλά τακούνια βοηθούν επίσης, ενώ ακόμα κι αν έχουν μεταλλικές λεπτομέρειες ή χρωματιστές δεν σε δεσμεύουν στους συνδυασμούς. Αυτή τη γιορτινή σεζόν, ένα τέτοιο ζευγάρι πέδιλα θα γίνει αγαπημένο σου, αφού τα φορέματα με παγιέτες και μεταλλικές υφές χρειάζονται μία ουδέτερη επιλογή για να φέρουν στο outfit την ισορροπία που χρειάζεται.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestyleograph