STREET STYLE

Τα παπούτσια που θα κυριαρχήσουν το 2018

Η νέα χρονιά απαιτεί και νέα trends και για εσένα αυτό μεταφράζεται σαν μία ανανέωση στην γκαρνταρόμπα σου. Μέσα σε όλα αυτά που θα κρατήσεις, θα πετάξεις, θα μεταποιήσεις ή θα προσθέσεις, μία θέση έχουν και τα παπούτσια σου. Ειδικά μετά την έντονη παρουσία πολλών διαφορετικών τάσεων στο street style, τo 2018 χρειάζεσαι μία μίνι καθοδήγηση μέχρι να καταλήξεις στα ιδανικά για το στιλ της νέας σεζόν.

Flat Mules

A post shared by STREET STYLE (@streetstyled) on

Τα έχεις ήδη λατρέψει, ίσως με τακούνι. Το νέο έτος  θα τα φορέσεις και στην φλατ εκδοχή τους και θα συνοδεύσεις πιο εύκολα τα everyday looks σου.

Ugly Sneakers

Μετά τα κομψά λευκά sneakers που φόρεσες πολύ το 2017, σειρά έχουν τα χοντροκομμένα αθλητικά παπούτσια που θα γίνουν statement κομμάτι της ντουλάπας σου.

Platform Sandals

A post shared by streeTrends (@streetrends) on

Η πιο κομψή εκδοχή των platforms είναι αυτά τα παπούτσια και το σίγουρο είναι ότι θα σε βγάλουν πολλές φορές από τη δύσκολη θέση καθώς θα ταιριάξουν με το στιλ σου, όποιο κι αν είναι αυτό.

Kitten Heels

Με μία retro αισθητική αλλά σε μοντέρνο σχεδιασμό τα μικροσκοπικά, χαμηλά τακούνια που θα βρεις πιο πολύ σε slingback shoes αλλά και σε booties θα γίνουν ένα ακόμα απαραίτητο κομμάτι της συλλογής της νέας χρονιάς.

Flat boots

A post shared by streeTrends (@streetrends) on

Κλασσικά κι αγαπημένα μποτάκια με μικρές αισθητικές επεμβάσεις ίσως για να τονίζουν την στιλιστική σου προσωπικότητα. Τα χαμηλά μποτάκια θα γίνουν οι μικροί ήρωες της ντουλάπας σου αφού θα ταιριάζουν σχεδόν με όλα, ως δια μαγείας.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/streetrends