STREET STYLE

Τα κόκκινα booties έχουν ακόμα θέση στο street style

Προφανώς, σκέφτεσαι τα πέδιλα και mules όταν ντύνεσαι κάθε πρωί. Η άνοιξη είναι επίσημα εδώ και εσύ αναμένεις ανυπόμονα να έρθει η ώρα που η θερμοκρασία θα απαιτεί «ανοιχτά» παπούτσια. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να βάλεις στην άκρη όλα τα υπόλοιπα παπούτσια σου. Υπάρχουν κάποια που έχουν ακόμα δυναμική στα street looks και θα δώσουν στιλ στις εμφανίσεις σου, όπως τα κόκκινα booties.

Ένα έντονο χρώμα που ταιριάζει το ίδιο εύκολα με τα ανοιξιάτικα outfits και μπορεί να του χαρίσει επιπλέον στιλιστικές πινελιές. Ειδικά να έχεις στη συλλογή σου sock booties σε κόκκινο χρώμα, τότε μάλλον θα γίνουν το σήμα κατατεθέν του ανοιξιάτικου street style σου.

Δες πόσο ωραία αντίθεση κάνουν τα κόκκινα booties με ένα έντονο χρωματιστό φόρεμα. Συνδύασέ τα με μπλε, ροζ ή ακόμα και εμπριμέ εκδοχές του ανοιξιάτικου φορέματος.

Φόρεσε τα κόκκινα booties σου με ένα τζιν παντελόνι, ένα t-shirt και το σακάκι σου. Έτσι, θα κάνεις ακόμα και το πιο απλό outfit λίγο πιο κομψό.

Δες πώς ταιριάζει το κόκκινο με το ασπρόμαυρο καρό. Δίνει χρώμα και το αποθεώνει το σύνολο, είτε επιλέξεις το καρό σε φούστα, είτε σε παντελόνι.

Αν είσαι τολμηρή ή απλά λατρεύεις το κόκκινο, τότε μη διστάσεις καθόλου να φορέσεις τα κόκκινα booties με κόκκινο outfit. Μπορείς να σπάσεις την μονοτονία του με τα αξεσουάρ ή την τσάντα.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/pandorasykes