SHOPPING

Τα αδιάβροχα παπούτσια που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου

Οι βροχερές μέρες εκτός του ότι σου προκαλούν μία μικρή μελαγχολία, ακόμα κι αν την απολαμβάνεις, είναι πολύ πιθανό να σε δυσκολέψουν όσον αφορά στο ντύσιμο. Το βασικότερο όλων είναι τα παπούτσια, τα οποία εκτός του ότι πρέπει να είναι αδιάβροχα, χρειάζεται να μην χαλάνε το στιλ σου και φυσικά να μην γλιστράνε.

Φρόντισε λοιπόν να έχεις ένα ζευγάρι αδιάβροχα παπούτσια στη συλλογή σου, που θα ταιριάζει με το στιλ και τα outfits που συνήθως φτιάχνεις για μέρες βροχερές. Οι γαλότσες είναι σίγουρα στις επιλογές σου, αλλά αν ήδη έχεις ένα ζευγάρι μπορείς να κάνεις ένα update στα rain boots και να στραφείς προς ένα όμορφο ζευγάρι μποτάκια, ίσως να επιλέξεις κάτι με χρώμα ή ακόμα και ένα άνετο ζευγάρι slippers.

Μποτάκι με γούνινη λεπτομέρεια, UGG

Φαίνεται τόσο ζεστό και η προστασία του από το νερό της βροχής το κάνουν ακόμα καλύτερο. Αυτό το μποτάκι θα το λατρέψεις, αφού ακόμα κι αν σου φαίνεται λίγο παραπάνω ογκώδες απ’ ότι συνήθως φοράς, η ροζ γούνινη λεπτομέρεια θα σε κατακτήσει.

  Γαλότσες – μποτάκια, Hunter

Η πιο κλασική επιλογή για τα παπούτσια της βροχής είναι οι γαλότσες και μάλιστα της Hunter. Έχει τόσες επιλογές που είναι κρίμα να μην παίξεις με το χρώμα, ειδικά αυτή τη σεζόν που τα έντονα color blockings είναι μεγάλη τάση στο street style.

  Αδιάβροχες μπότες, DKNY

Ένα ζευγάρι κλασικές, αδιάβροχες μπότες σε μαύρο χρώμα θα σου φανούν πολύ χρήσιμες. Ταιριάζουν σχεδόν με όλα και μπορούν να συνοδεύσουν ακόμα και το αυστηρό office look σου.

  Κοντές γαλότσες, CK JEANS WARSAW

Για σένα που θες να έχεις ένα twist ακόμα και στη γαλότσα σου, τότε αυτή η εκδοχή είναι ιδανική. Όσο κομψό μπορεί να είναι ένα ζευγάρι γαλότσες, αυτό το ζευγάρι θα το φοράς πολύ εύκολα ακόμα και τις μέρες που δεν βρέχει.

Αδιάβροχα slippers, Keds

Μπορεί να μην έχεις στο μυαλό σου τα slippers σαν ένα παπούτσι ιδανικό για τη βροχή, η Keds όμως έχει φροντίζει να προσφέρει ένα για όσες δεν μπορούν να αποχωριστούν το casual-sportive look τους.

Αδιάβροχα δερμάτινα μποτάκια, Asos

Αυτά τα μποτάκια απευθύνονται σε εσένα που τολμάς να δώσεις μία edgy πινελιά στο outfit σου ακόμα και στο rainy style σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/hunterboots