OUTFITS

Πώς θα φορέσεις τα metallic μποτάκια στην καθημερινότητα

Τα metallics είναι μία από τις τάσεις της σεζόν που δεν μπορείς να προσπεράσεις. Ακόμα κι αν τα metallics δεν είναι αγαπημένα σου, σίγουρα θα βρεις κάτι που να σου ταιριάζει ή που απλά θα θέλεις να υπάρχει στην ντουλάπα σου. Τα booties συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για να το καταφέρουν, όποιο κι αν είναι το προσωπικό σου στιλ.

Το ζήτημα είναι όμως να μη μείνουν εκεί και να βρουν τη χρήση τους στα outfits της καθημερινότητας. Εννοείται ότι θα τα φορέσεις με τα λαμπερά και γιορτινά σου ρούχα τα Χριστούγεννα, αλλά κρίμα δεν είναι να αποθηκευτούν μετά στο κουτί τους;

Βάλε πινελιές λάμψης στο everyday style σου χωρίς περιορισμούς. Εδώ σου έχω 3 διαφορετικές επιλογές που θα ταιριάξουν με τα metallic booties σου.

Gipsy – glam look

Floral φούστα Sacha, Karavan & ασημί μποτάκια, Tsakiris Mallas

Οι μακριές floral φούστες είναι must-have item αυτό το χειμώνα, όπως και το πουλόβερ. Και τα δύο μαζί είναι ένα από τα πιο cool & cozy outfits που μπορείς να κάνεις. Ένα ζευγάρι booties σε silver metallic απόχρωση θα δώσει το glam που χρειάζεται το look σου, χωρίς το αποτέλεσμα να είναι υπερβολικό.

Minimal & Classy look

Καρό παντελόνι, Mango & ankel boots, Unlace

Το καρό έχει κάνει comeback και πρέπει να το δοκιμάσεις σε παντελόνι. Μαζί με ένα ζιβάγκο και άνετα μποτάκια σε silver metallic απόχρωση θα έχεις ένα πολύ κομψό outfit, ιδανικό και για το office look σου.

Urban – chic look

Μακρύ φόρεμα, attrattivo & μποτάκια Dune London

Για ένα άνετο αλλά και στιλάτο look με το οποίο μπορείς να πας στο γραφείο, συνδύασε ένα μακρύ φόρεμα με τα rock μποτάκια σου. Με μία ζώνη και μία μάλλινη ζακέτα θα έχεις ένα άψογο outfit για να φοράς από το πρωί ως το βράδυ.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide