STREET STYLE

Τα 5 παντελόνια που πρέπει να δοκιμάσεις αυτή τη σεζόν

Μπορεί τα μακριά φορέματα να σου έχουν πάρει τα μυαλά, οι πλισέ φούστες να μη χωράνε στην ντουλάπα σου, αλλά τα παντελόνια δε θα πάψουν ποτέ να είναι ανάμεσα στις επιλογές σου. Δεν νοείται ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα χωρίς τα βασικά παντελόνια, κάποια από τα οποία έχουν διαχρονική αξία ενώ κάποια άλλα ανακυκλώνονται.

Αυτή τη σεζόν, οι κυρίαρχες τάσεις είναι 5 και το πιθανότερο είναι να μην σου αρέσουν όλες. Σίγουρα όμως ένα από τα είδη παντελονιών που θα δεις πιο κάτω θα υπάρχει στη συλλογή σου ή είσαι έτοιμη να το προσθέσεις.

Truck pants

Μία τάση που έρχεται από το παρελθόν και ίσως να σου θυμίσει τα εφηβικά σου χρόνια. Τότε φορούσες αυτό το trend σε φόρμα περισσότερο, ενώ τώρα ήρθε η στιγμή να το δοκιμάσεις σε ένα κομψό street outfit. Το παντελόνι με τη ρίγα στο πλάι είναι και πάλι εδώ και μάλιστα κολακεύει τη σιλουέτα σου.

Καρό παντελόνι

Το καρό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή prints αυτής της σεζόν και θα το βρεις σε πολλές εκδοχές και σχεδόν σε όλα τα ρούχα. Αυτό όμως που πρέπει να φροντίσεις να υπάρχει στην ντουλάπα σου είναι ένα παντελόνι, στενό ή φαρδύ, cropped ή όχι.

Cargo pants

Άλλο ένα comeback από τις περασμένες δεκαετίες που σε πολλές δε θα αρέσει πολύ. Κι αυτό γιατί δεν είναι το πιο εύκολο παντελόνι για να σου ταιριάξει. Τα cargo pants είναι αυτά τα παντελόνια με τις τσέπες στο πλάι που φορούσες στο σχολείο και θυμήθηκες λίγους μήνες πριν από το street style look της Kaia Gerber. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το παντελόνι είναι λίγο επίφοβο, αλλά αν σου πηγαίνει και το συνδυάσεις σωστά, το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό.

Paper-Bag Waist pants

Αυτό το παντελόνι είναι μία πολύ στιλάτη επιλογή για να δημιουργείς κομψά street looks. Είναι ψηλόμεσο και δίνει έμφαση στη μέση σου, κάνοντας τα πόδια να φαίνονται ψηλότερα και με μία ζώνη στη μέση θα έχεις ένα chic & stylish outfit.

Dark-Wash jeans

Το τζιν παντελόνι είναι πάντα μέσα στις τάσεις και φέτος η εκδοχή του dark-wash είναι αυτή που θα δεις να κυριαρχεί. Η εφαρμογή του δεν είναι ούτε skinny, ούτε boyfriend και πάντα μπορεί να προσαρμοστεί στα περισσότερα στιλ.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestyleograph/