OUTFITS

Τα κλασικά κομμάτια που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου

Πλέον έχεις πειστεί ότι κάθε γυναικεία ντουλάπα οφείλει να είναι εφοδιασμένη με μερικά βασικά κομμάτια διαχρονικής στιλιστικής αξίας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλά outfits και σε πολλές περιστάσεις. Αυτές τις μέρες επειδή η βόλτα στα μαγαζιά είναι σχεδόν αναπόφευκτη, καλό είναι να έχεις κατά νου μερικά από τα basics για να ανανεώσεις τη συλλογή σου ή απλά να την συμπληρώσεις.

Τα 5 βασικά κομμάτια που ταιριάζουν σε κάθε στιλ κι έχουν σταθερή αξία κάθε σεζόν. Πρόκειται για κομμάτια κλειδιά που θα σε σώσουν πολλές φορές την τελευταία στιγμή ή απλά θα χαρίσουν κομψότητα σε κάθε σου outfit.

Tote Bag

  Tote Bag M Pénélope Soft, Longchamp

Το πιθανότερο είναι μία τέτοια τσάντα να γίνει απαραίτητη στην καθημερινότητά σου καθώς θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρωί ως το βράδυ.

Πουλόβερ

  Κασμιρένιο πουλόβερ, Benetton

Ένα κλασικό πουλόβερ δε φεύγει πότε από τη μόδα και φοριέται τόσο στο officel look, όσο και στο cozy outfit του σαββατοκύριακου.

Μαύρο φόρεμα

  Jersey, midi φόρεμα, Tart

Μη λέμε ξανά τα ίδια για το μαύρο φόρεμα. Πάντα χρειάζεται και με έναν μαγικό τρόπο σου δίνει πάντα το καλύτερο στιλιστικό αποτέλεσμα.

Λευκό πουκάμισο

Λευκό πουκάμισο, Uterque

Είναι σαν το λευκό t-shirt που αν κάνεις σωστή επιλογή θα μπορείς να το φορέσεις όλες τις ώρες. Έτσι κι ένα καλό λευκό πουκάμισο μπορεί να φορεθεί με ένα androgynous outfit, μέσα από τα πουλόβερ σου, με το τζιν παντελόνι ή με τη midi φούστα σου.

Δερμάτινες μπότες

  Μπότες με λάστιχο στο πίσω μέρος, Clarks

Ένα ζευγάρι μαύρες, δερμάτινες μπότες είναι πάντα επίκαιρο και ειδικά φέτος μπορείς να το φορέσεις σχεδόν με τα πάντα.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestyleograph