OUTFITS

3 tips για να χαρίσεις στο outfit σου γαλλική φινέτσα

Η γαλλική φινέτσα είναι διάσημη παγκοσμίως και είναι ο λόγος που έχει μετατρέψει εδώ και πολλά χρόνια το Παρίσι σε μία από τις πιο αναγνωρισμένες πρωτεύουσες μόδας. Η αλήθεια είναι ότι το french style έχει κάποια στοιχεία που είναι πάντα επίκαιρα, ανεξάρτητα με τις τάσεις της μόδας. Γι' αυτό καλό είναι να έχεις πάντα στο μυαλό σου τα tips από τις κομψές Γαλλίδες, όπως αυτά που θα «κλέψουμε» τώρα από την δημοσιογράφο, Sabina Socol.

Αποφεύγουν τις υπερβολές

A post shared by Sabina Socol (@sabinasocol) on

Οι απλοί συνδυασμοί έχουν από μόνοι τους μία δυναμική στο στιλ και οι Γαλλίδες το ξέρουν καλά. Γι’ αυτό θα τις δεις συχνά να συνδυάζουν το τζιν παντελόνι τους, συνήθως ψηλόμεσο και σε ίσια γραμμή, με ένα κομψό πουλόβερ, ένα tank top ή ένα lingerie top.

Έχουν πάντα ένα κλασικό τζιν στην ντουλάπα τους

A post shared by Sabina Socol (@sabinasocol) on

Το τζιν παντελόνι είναι ένα από τα must-have items της γκαρνταρόμπας τους και το φορούν με τον πιο κομψό και θηλυκό τρόπο. Το συνδυάζουν με ρομαντικά tops, ενώ πολύ συχνά επιλέγουν τις μπαλαρίνες ή τα χαμηλοτάκουνα pumps για να ολοκληρώσουν το denim look τους.

Επενδύουν σε ένα καλό πουλόβερ

A post shared by Sabina Socol (@sabinasocol) on

Τα φίνα πουλόβερ έχουν πάντα θέση στο french style. Τα φορούν με cigarette παντελόνια και ολοκληρώνουν το στιλ με γόβες ή stylish pumps. Επίσης, δεν επιλέγουν πάνω από 3 διαφορετικά χρώματα για ένα outfit, εκ των οποίων το ένα είναι συχνά το μαύρο.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/sabinasocol