VOGUE

Η Oprah Winfrey στο αυγουστιάτικο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue

Ομολογουμένως, το όνομά της είναι συνδεδεμένο με τα media και τη γυναικεία παρουσία στο χώρο. Η  Oprah Winfrey στα 64 της διατηρεί τη δυναμική της γυναίκας που ήξερες αλλά με περισσότερη πείρα και σοφία. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι πρόκειται για την καλύτερη εκδοχή του εαυτού της και στη βρετανική Vogue το εκτιμούν, γι' αυτό και της αφιερώνουν το εξώφυλλο του αυγουστιάτικου τεύχους.

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on

Η Oprah Winfrey ποζάρει στο φακό των Mert Alas και Marcus Piggott, φορώντας ένα custom made φόρεμα από ταφτά της Stella McCartney και εντυπωσιακά διαμαντένια σκουλαρίκια Buccellati. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα όλα προς τα πίσω σε ένα αυστηρό σινιόν που αναδείκνυε τον ακάλυπτο από το φόρεμα λαιμό της. Φυσικά, η φωτογράφιση της Oprah συνοδεύτηκε και από μία συνέντευξη που διαβάζεται με ενδιαφέρον.

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on

 

Η media guru μίλησε σε προσωπική βάση, για τη φήμη που την θέλει να προσχωρεί στην πολιτική αλλά και για τον εμπνευσμένο λόγο της στις φετινές Χρυσές Σφαίρες σχετικά με το Time’s Ups και το #MeToo που απασχόλησαν ιδιαίτερα την showbiz και την κοινή γνώμη.

 

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on

 

Δεν θα μπορούσε όμως να μην ερωτηθεί και για την εμφάνισή της στο γάμο της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry. Σχολίασε ότι αυτός ο γάμος της άφησε την αίσθηση ότι όλα είναι δυνατά με τη δύναμη της αγάπης και έπειτα αναφέρθηκε και στο φόρεμα που διάλεξε για την περίσταση που σχεδίασε και πάλι η Stella McCartney. Όπως εκμυστηρεύτηκε, δύο μέρες πριν το γάμο κοίταζε το φόρεμα και συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν κρεμ αλλά λευκό. Πληκτρολόγησε την ερώτηση στο Google, να δηλαδή μπορείς να φορέσεις λευκό σε γάμο, και κατάλαβε ότι δεν γινόταν να πάει με αυτό το φόρεμα. Επομένως, η σχεδιάστρια είχε απλά 2 μέρες για να φτιάξει το ίδιο φόρεμα σε ροζ.

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on

Για τους subscribers της βρετανικής Vogue όμως, η Oprah Winfrey φωτογραφίζεται αλλιώς, πάλι από τους Mert Alas και Marcus Piggott αλλά αυτή τη φορά με πιο artistic διάθεση. Κοιτώντας τον φακό φορά μια δαντελένια μάσκα Philip Treacy, ενώ δεν περνά απαρατήρητο το διαμαντένιο δαχτυλίδι του οίκου Chanel.

 

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/britishvogue