ΜΟΔΑ

Οι πιο στιλάτες γυναίκες άνω των 40

Φυσικά, η αναζήτηση για το πραγματικά υπέροχο στιλ δεν τελειώνει. Υπάρχουν πολλές fashion bloggers στις οποίες απευθυνόμαστε όταν χρειαζόμαστε στιλιστική έμπνευση και είναι από 40 ετών και πάνω. Το μυστικό με τις "μεγαλύτερες" fashion bloggers σε γενικό επίπεδο, είναι πως ξέρουν πραγματικά το στιλ τους. Δεν φοράνε κάτι επειδή είναι ξαφνικά στη μόδα: το φοράνε επειδή τους ταιριάζει. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει ένα πολύ σημαντικό πράγμα να θυμόμαστε: Τα ρούχα δεν τις φοράνε ποτέ.

Οι bloggers αυτές εμφανίζονται παντού στο Instagram, οπότε κι εμείς αποφασίσαμε να τις συγκεντρώσουμε σε ένα θέμα, μαζί με ένα-δύο στιλιστικά μαθήματα που έχουμε πάρει από εκείνες. Από minimal ρούχα σε έντονες αποχρώσεις, υπάρχει κάτι για κάθε γούστο. Βρες παρακάτω τις καλύτερες fashion bloggers άνω των 40.

@Accidental Icon

H καθηγήτρια νομικής,  Lyn Slater και το πρόσωπο πίσω από το Accidental Icon είναι αυτή που θα απευθυνθείς αν θέλεις μονόχρωμα looks με μία δόση avant garde.

@Baddie Winkle

spent the day with @urbandecaycosmetics and @adamrindy

A photo posted by badddiiie (@baddiewinkle) on

Mε πάνω από 2 εκατομμύρια followers στο Instagram, η Baddie Winkle είναι μία από τις πιο διάσημες fashion bloggers. Ωστόσο, μην περιμένεις looks σε στιλ grandma-chic. Η Baddi φοράει μόνο έντονα και υπέροχα χρώματα, από ροζ bomber jackets μέχρι στενά φορέματα με prints.

@Colleen Heidemann

Aν θέλεις μόνο λάμψη, η Colleen Heidermann είναι ο άνθρωπός σου. Θα την δεις με μακριές, off-the-shoulder τουαλέτες, κόκκινο κραγιόν και τα λευκά της μαλλιά πιασμένα ψηλά. Υπέροχο.

@Mis Papelicos

Από την Μάλαγα της Ισπανίας, η Miss Papelicos λατρεύει τα έντονα prints. Το site της είναι ιδανικό για έμπνευση, ειδικά όσον αφορά στο vintage shopping.

@Does My Bum Look 40

Όπως και το τέλειο όνομα για blog, εδώ θα βρεις και τέλεια έμπνευση για τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Απευθύνσου στην Kat όταν πρόκειται να αγοράσεις μία νέα καπαρντίνα, μία ριγέ μπλούζα ή ένα τζιν.

@Sophie Fontanel

H συγγραφέας, Sophie Fontanel, είναι η επιτομή του γαλλικού στιλ ό,τι κι αν φοράει. Ακόμα κι όταν έχει σπασμένο πόδι. Η ντουλάπα της είναι αξιοζήλευτη -πίστεψέ μας.

@Garance Doré

Ίσως η πιο διάσημη από όλες είναι η Γαλλίδα blogger και εικονογράφος, Garance Doré. Η street style star βρίσκεται στον χώρο πάνω από 10 χρόνια και το στιλ της είναι κλασσικά γαλλικό αλλά με ένα twist, αφού η ίδια μένει μεταξύ L.A. και Νέας Υόρκης.

 

Η κεντρική φωτογραφία ανήκει στο Instagram της Garance Doré: @studiodore